Valg af størrelse og form på FitPaws

FitPAWS RETNINGSLINIER FOR VALG AF STØRRELSE

At vælge den rigtige størrelse og form af bold til din hund, afhænger af hvilken type øvelser din hund skal gøre på bolden. Størrelsen der er trykt på bolden er den maksimale højde, når bolden er pustet maximalt op. Du kan bestemme, om du ønsker at puste bolden op til sin maksimale højde, eller puste den op til en mindre højde. Gå aldrig gå over den maksimale højde trykt på bolden.

Hvis du planlægger at bruge din bold primært til core conditioning, skal du måle længden af ​​din hund, når den støtter ligeligt på alle fire ben, måles afstanden mellem forpoter og bagpoter. Din hund skal kunne stå i en naturlig holdning på toppen af ​​bolden uden at være foroverbøjet eller bagoverbøjet.

Du kan altid bruge en stor bold til en lille hund, men ikke en lille bold til en stor hund. Hvis du har mere end én hund, skal du vælge en størrelse, der passer til din største hund. En stor bold til en lille hund har også den fordel at give mere areal at arbejde på. FitPAWS Peanut er naturligvis længere end FitPAWS Æg og giver et mere aflangt areal at træne på.

Længde mellem for og bagpoter. Brug denne størrelse Peanut Brug denne størrelse Æg
Op til 50 cm længde 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm 65cm, 85cm
Op til 60 cm længde 50cm, 60cm, 70cm, 80cm 65cm, 85cm
Op til 75 cm længde 60cm, 70cm, 80cm 85cm
Op til 105 cm længde 70cm, 80cm
Op til 115 cm længde 80cm

For vægtbærende aktiviteter (når en hund står delvist på jorden og delvis på bolden) vælges en bold, der er lidt under din hunds manke eller højeste del af skuldrene. Hvis du har brug for en bold der er mindre end 40cm, køb da en 40cm bold og mindsk mængden af ​​luft du pumpe ind, så bolden er kortere end den maksimale højde på 40cm.

Hundens skulderhøjde Brug denne størrelse Peanut
40 – 50 cm 40cm (40 cm høj ved maksimal inflation)
50 – 60 cm 50cm (50 cm høj ved maksimal inflation)
60 – 70 cm 60cm (60 cm høj ved maksimal inflation)
70 – 80 cm 70cm (70 cm høj ved maksimal inflation)
Over 80 cm 80cm (80 cm høj ved maksimal inflation)

FitPAWS Peanut er et godt valg for nybegyndere og for vægtbærende øvelser, da den kun ruller i en retning ad gangen. FitPAWS ægget er et bedre valg for avancerede core styrke øvelser, da det mere ustabilt end peanut og ruller i flere retninger.

Se vores udvalg af redskaber til træning og rehabilisering af hunde her>