Tilskud til halt westie

Hvilket tilskud til en halt Westie?

Hej

Jeg har en lille Westie hanhund på 2 år, for en uge siden opdagede jeg, at han var begyndt at halte/vralte. Jeg tog ham derfor til dyrlæge. Her blev han undersøgt, og det viste sig, at det var det højre bagben der var skyld i hans halten. Han  blev  derfor bedøvet og fik taget et røntgenbillede, plus hans hofte og bagben blev undersøgt under bedøvelse. Undersøgelsen og røntgenbilledet viste, at der ingen skader var på min Westie. Han er sund og rask.  Dog var der en lille knæk lyd når dyrlægen undersøgte højre bagben/hofte.  Efter endt undersøgelse fik jeg nogle piller med hjem til min Westie, de hedder Onsior, han skal have 1 pille dagligt i 7 dage. Derefter skal jeg ringe og fortælle dyrlægen status. Jeg fik også besked på at holde min Westie i ro, han må ikke hoppe eller løbe. En 5 minutters gåtur i stille tempo er ok. På nuværende tidspunkt halter han ikke mere, han går pænt og vil gerne hoppe op ad en når han er glad. Efter nogle skridt i haven eller i huset lægger han sig dog ned. Han kan dog stadig kravle hurtigt ind under sofaen.

Det jeg gerne vil vide er, om der er et tilskud jeg kan give ham, som hjælper ham til at komme sig og blive stærk i hans bagben igen?  Er der evt. noget jeg skal tage højde for omkring genoptræning, noget jeg skal passe på? Håber du har nogle råd. God sommer.

Venlig hilsen

Maria

Hej Maria

Hvis jeg skal anbefale et tilskud til så ung en hund med halthed kunne det være Buster VitalChew Joints and mobility eller Kanavit Calcium og spormineraler.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Hej igen
Mange, mange tak for svaret og hjælpen. Min hund halter desværre igen i dag og lægger sig ned. Måske har han overanstrengt sit bagben i går.

Det gik ellers så godt. Han er på dag 5 med pillerne. Ville MSM Lignisul være et godt produkt til ham også?

Venlig hilsen

Maria

Hej Maria

Nej, hvis han er decideret halt igen vil jeg anbefale Flexadin Advanced.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.