Succeed pasta versus Gastroguard

Mavesår hos travhest.

Hvilket produkt vil du spørge om?
Succeed pasta

Skriv dit spørgsmål her:
Hej
Jeg står med en travhest, som sandsynligvis har udviklet mavesår i forbindelse med flytning og smertestillende behandling.
Den har været på 3 ugers behandling på gastrogard (halv tid på fuld dosis og halv tid på halv dosis efter samråd med dyrlæge) hvor der var fremgang i ædelyst.
Derefter var det meningen at han skulle direkte på succeed men desværre var der lidt forsinkelse på leverancen så han fik en lille uge uden noget hvilket gav et lille tilbagefald.

Han er nu på succeed men spørgsmålet er om vi bør sætte ham på gastrogard igen pga det lille tilbagefald eller om vi skal fortsætte med succeed alene, eller evt behandle med begge produkter for at få den mest optimale healing?
Håber i kan give et råd da min normale dyrlæge ikke har erfaring med succeed.
Mvh Kristina

Hej Kristina

Når du har påbegyndt Succeed pasta behøver du ikke gøre andet. Succeed pasta virker efter min erfaring og ikke mindst tilbagemeldinger fra andres erfaringer helt fantastisk på mavesår hos heste. Det virker efter min overbevisning meget bedre end Gastroguard og så er der ingen dopingfrist på det som der er på Gastroguard.

Men der er nu som sådan intet problem i at give begge dele samtidig, men du vil ikke opnå en bedre effekt, så det vil bare være spildt.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.