Specific kattefoder

SPECIFIC kattefoder føres i vores netbutik. Leveres fragfrit på din bopæl.

De dage, hvor katte måtte nøjes med mælk og rester fra bordet, er forlængst forbi. Takket være store fremskridt inden for forskningen i ernæring af katteSpecific FXD 7,5 kg specific kattefoderog fremstillingen af diæter af høj kvalitet til forskellige tilstande hos katte, har nutidens katte mulighed for at leve sundere og længere, end katte gjorde tidligere.

Kravene til ernæringen er meget forskellige hos hunde og katte. Katte har behov for mere protein i deres foder, og deres relativt korte tarmkanal betyder bl.a., at de ikke kan nedbryde og optage store mængder af visse kulhydrater. Kattes stofskifte er anderledes end hundens, og derfor har katte behov for at få visse næringsstoffer tilført med foderet, idet katten ikke selv kan danne dem. Uden tilførsel af disse næringsstoffer kan katten komme til at lide af fejlernæring.

Den samlede mængde foder pr. dag bør deles på mindst to daglige måltider, med mindre din dyrlæge anbefaler noget andet.

SPECIFIC kattefoder diæterne fra Dechra er udviklet i samarbejde med dyrlæger, biologer og ernæringseksperter. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og har altid den højest mulige kvalitet. Alle SPECIFIC™ diæter er utroligt velsmagende, og introduktionen af et ny SPECIFIC kattefoder diæt volder derfor uhyre sjældent problemer.

Specific kattefoder findes i et bredt udvalg af diæter tilpasset kattens stadie i livet. Desuden findes specific kattefoder i en bred vifte af diæter til specifikke sygdomme.

Se en oversigt over kattefoderet fra specific ved at klikke her>