Skattemæssigt fradrag af hestehold

Bedre skatte og momsmæssige vilkår for hestehold i Danmark.

Fra den 1. januar 2011 er der indført nye forbedrede regler for momsfradrag og skattemæssig fradrag af underskud på hestehold – stutteridrift og hold af væddeløbsheste i Danmark.

Dette er en ekstremt god nyhed, da heste hidtil af skat er blevet betragtet som et hobby dyr i langt de fleste tilfælde.

Hidtil har det i mange tilfælde været sådan, at gav hesteholdet overskud skulle man betale skat af overskuddet. Gav hesteholdet underskud, kunne man til gengæld ikke trække underskuddet fra i den skattepligtige indkomst.

Med de nye regler betragtes hestehold som enhver anden virksomhed med mulighed for skattemæssigt fradrag af underskud i den skattepligtige indkomst og mulighed for fradrag af moms på foder, smed, dyrlæge m.v.

Danmark er det land i verden, hvor der er flest heste pr. indbygger. Disse nye skatteregler må formodes over en årrække at øge hesteholdet endnu mere i vores land.

Super godt gået af Dansk Travsports Centralforbund og de politikere, der har været med til at presse på for denne ændring af skatte og momspraksis på området.

Læs mere på skats hjemmeside her>