Selvlavet beroligende til hest.

Mængden af Tryptofan m.m.

Hvilket produkt vil du spørge om?
L-tryptophan

Skriv dit spørgsmål her:
Hvor meget udgør den daglige dosis af L-tryptophan i det produkt i
har til nervøse heste.
Jeg har købt et kg ren magnesium, samt 2 kg dolomitkalk og tænker om
jeg hvis jeg køber en pose med 100 g L-tryptophan kan lave en
blanding selv…pt får den ene af mine hest som er ekstrem sensitiv
ren magnesium og dolomitkalk sammen med den daglige dosis
vitamin/mineral og flydende B vit men synes ikke det har nogen
effekt:-(Vh xxx

Hej xxx
Vi har flere produkter som indeholder L-tryptophan. Et produkt som AnxiKalm Compete indeholder 50000 mg L -Tryptophan pr kg.
Det vi sige at en dosis på 30 gr giver hesten 1500 mg L-Tryptophan.
Du skal nok regne med at du ikke bare selv kan sammensætte midlet. F.eks. afhænger optagelsen af magnesium meget af hvordan hesten får det. Bl.a. med hensyn til interaktion med Calcium og fosfor, så det er altså ikke alene den samlede mængde, der giver den beroligende effekt på hesten. men ikke mindst sammensætningen.
I givet fald kunne du måske prøve Zylkene til heste eller hvad med Confidence EQ. Det er helt andre virkningsprincipper disse produkter anvender.
Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Måske derfor jeg ikke mærker effekt…havde håbet på at jeg kunne spare en masse penge ved selv at sammensætte…hmm
Jeg må vist ha sparet sammen og prøve et af dine produkter af…
Tak for din respons Ole

Og lige ift økonomien i det så tænker jeg at Isak som det handler om vil have brug for et virksomt tilskud måske resten af hans liv som ridehest. Jeg modtog ham for et år siden hvor han var ekstrem stresset. Havde hos tidligere ejer tonser der ud af i de 8 år hun havde haft ham. Jeg arbj /var sammen med ham fra jorden det første halve pr jeg havde ham, fik hans korsled sat på plads, fik smidt biddet  langt væk og udstyret ham med en sidepull, da han ved den mindste tøjlekontakt gik/går bag lod. Har udelukkende skridtet på ham det sidste halve år for, at få ham helt ned i tempo, men det volder ham store problemer at slappe af under rytter, fra jorden er der kommet så meget ro på ham. De gange jeg har valgt at give ham lov til at tølte, trave er han styrtet afsted…
Instarten da jeg red ham var det som at side på en hest hvor bagpart og forpart slet ikke hang sammen, jeg følte jeg blev smidt ud af sadlen. Efter korsleddet blev sat på plads var han som forvandlet og med tiden har han fundet balancen i sin nye holdning, søge frem og ned og ikke bag lod.
Måske det aldrig helt vil lukket…heller ikke selvom jeg havde økonomi til nogle af de måske virksomme stoffer du sælger. Måske jeg bare skal acceptere at han er bedst som hund og så glæde mig over at kunne ride min anden islænder på ubekymrede skønne skovture