Sådan får du kredit

Køb i vores netbutik i dag og betal når du selv vil eller afdrag dit køb over 3, 6, 12 eller 24 måneder.

ViaBill_banner_faktura_468x120px_hvid
I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde fakturabetaling. Det betyder at du kan købe dine varer/eller dyrlægeydelse nu, og vente med at betale. Det betyder, at du får kredit helt rente og gebyrfrit. Altså køb nu og betal når du vil. Du har også mulighed for at afdrage betalingen af dit køb over 3, 6, 12 eller 24 måneder. Ved denne betalingsmetode er der et gebyr på 0 kr + en ÅOP på 0% for lånebeløb op til 2.000,00 kr.

Det er meget simpelt at betale på denne måde: Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge ViaBill” som betalingsmetode, der hvor du normalt ville vælge det kreditkort, som du ellers bruger. Når du klikker på “Afgiv ordre” bliver du ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, hvor der gennemføres et kredittjek. Du får omgående svar på din anmodning, og derefter er bestillingen gennemført.

Herefter fremsender vi dine varer/eller du bestiller dyrlægeydelsen og ViaBill fremsender en faktura.

Det lyder måske meget simpelt, og det er det også :o)

NB: For at få kredit er det nødvendigt, at du har et Visa eller Mastercard.

Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98486222.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826 eller [email protected], da det er dem, der yder kreditten.

Vær dog opmærksom på: Hvis du selv betaler de opkrævninger du får på din mail (f.eks. via netbank), så koster det ikke noget.
Hvis du vælger ikke at betale dine opkrævninger til tiden, så bliver pengene trukket på dit kort.
Det koster et gebyr på 39 kr.

 

da_DKDanish