Ringorm hos hund

Ringorm hos hund og behandling.

Tager i imod billeder hvor i så ud fra dem giver råd osv.?

ringorm hund 1

ringorm hund 1

Ja Kristiane

Vi kigger på billeder og yder rådgivning uden beregning.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen

Okay super, her kommer det så.

– min hvalp som vi har fået importeret fra et andet land har fået et eller andet efter 2-3 dage hvor vi havde den , vi har os været ved dyrlægen med den og fik så noget smørelse til de pletter der men han kunne ikke sige hvad det var så han tog en prøve af det.Efter 1 -2 ugers tid ringer han og siger det er svamp pga. klima ændringer, og at jeg skal have fat i desenfikcerende shampoo, men nu vil jeg

os høre jer af om hvad er jeres bud og hvad kunne være mest fornuftig at gøre. Der kommer en del billeder hvor man kan se udviklingen af “svampene”

Den har alle sine papir i orden osv. er os sundhedstjekket inden den kom til
Ringorm hund 2

Ringorm hund 2

DK 🙂

Den har en af de der pletter ude i siden af dens pande som er helt normalt ikke hævet eller noget mangler bare pels, på snuden/øjet som føles som en lille humpel, så på venstre pote og det er sådan tykt på en måde, nogle gange er der prikker på andre ikke, og ja så på højre bagben bette prik os med “humpel”. De bliver ikke størrer eller noget. Hendes pels er meget blødt og huden ser ok ud. Hun klør sig heller ikke.

Hej Kristiana.

Der er næsten med sikkerhed tale om rinorm.
Jeg synes du skal prøve at vaske hunden med Sporal D shampoo, så er jeg ret sikker på, at de bare pletter forsvinder i løbet af 3 – 4 uger.
Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen

hvad kommer ring orm af? 🙂

Hej Kristiane.

Ringorm hund 3

Ringorm hund 3

Det er en infektion i hud og hårlag med en svamp. Hunden bliver smittet af en anden hund eller eventuelt en kat eller et andet dyr. Ringorm er en såkaldt zoonose som kan smitte både dyr og mennesker. Hos mennesker ses det ofte som cirkelrunde eller epileptiske røde angreb i huden.
Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen