PlaqueOff (Mod plak og tandsten)

PlaqueOff er et nyt produkt der har vist sig at have god forebyggende effekt mod tandsten/plak hos hunde og katte.

Produktet er et internationalt patentansøgt naturprodukt, der modvirker tandsten og plak på tandoverfladen samt mindsker bakterieindholdet i mundhulen.

plaqueoff
plaqueoff

Produktet har vist gavlig effekt mod tandsten hos dyrDet aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalge.
Når det er blevet opløst, optages ingredienserne i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der bevirker, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke får fodfæste.
Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan bidrage til at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten.
Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 %, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget porøs og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat regelmæssig anvendelse.

Forskning
For nogle år siden havde tandlæge Sune Wikneren patient i sin praksis, som regelmæssigt fik behandling mod tandsten. Patienten bosatte sig Spanien, men beholdt sin svenske tandlæge. Ved det første besøg efter flytningen til Spanien opdagede Sune Wikner noget mærkeligt – patienten havde ingen tandsten. Efter at have spurgt patienten ud om dennes madvaner, gjorde Wikner den sensationelle opdagelse: En særlig urt, der indgår i den spanske salat, som patienten regelmæssigt spiste. Efter mange test kom Sune Wikner frem til opskriften på midlet – og så opstod ProDen PlaqueOff®, som er modstykket til PlaqueOff® Animal. Effekten er siden blevet bekræftet i flere forskellige videnskabelige undersøgelser.

Testet på mennesker
Produktet, som i flere år er blevet anvendt af tusindvis af mennesker i Sverige og flere andre lande, er forgængeren til PlaqueOff® Animal.

FOR AT GÅ TIL SIDEN HVOR DU KAN BESTILLE PRODUKTET KAN DU KLIKKE PÅ DETTE LINK HER>