Muskelhunde-skam jer politikere

Tilykke til Cecilie Thorslund med det flotte 12 tal ved afhandlingen omkring lovgivningen om muskelhundene i Danmark.

Faktisk er flokken af politikere ikke et hak bedre end Birthe Rønn Hornbech i sagen om de statløse asylansøgere mm.

Se Cecilie Thorslunds information i videnskab.dk her>

Politikerne, pressen og massehysteriet i befolkningen ønskede mindre bidskader. Cecilie Thorslund konkluderer, efter næmere undersøgelser, at det er schæfere, rottweilere og gravhunde, der står for de fleste bidskader.

Hvorfor var det så ikke disse hunde, der blev forbudte ? Nok fordi det er Hr. og Fru Danmarks hunde. Så er det lettere at komme efter Brian og Bennys hund. Føj siger jeg.

Hvem er så skyldige i den tåbelige lov.

Regeringen ? Nej faktisk stort set hele folketinget. I oppositionen stemte Dansk Folkeparti for loven. Men resten af oppositionen med socialdemokratiet og SF i spidsen var ikke bedre. De stemte ikke imod loven men undlod at stemme og det er jo det samme som at acceptere loven.

Er der andre, der har et medansvar ?

1. Pressen ?

Ja, så absolut med den hetz der blev kørt mod muskelhundene, uden at skele til hvad de andre hunde lavede.

2. Dansk Kennel Klub ?

Ja, de var med til at udpege de nu forbudte racer. Ganske vist lidt modstræbende, men de gjorde det. Hvorfor udpegede de ikke schæferhunden og de andre racer, der topper bidstatistikken ? Man kunne fristes til at tro, at det er fordi, det er en stor del af Dansk Kennel Klubs medlemmer.

3. Det sagkyndige hundeudvalg ?

Ja, trods modstand mod hundeloven, udpegede de alligevel de nu forbudte racer. De kunne sagtens have nægtet dette. Det er jo et såkaldt frit land vi lever i.

4. Dyrenes Beskyttelse ?

Nej, de har hele tiden taget konsekvent afstand fra loven.

4. Den Danske Dyrlægeforening ?

Ja, de beklager godt nok loven, men de gør ikke noget ved det. De siger blot, at det er op til hvert enkelt medlem at tage stilling til om de vil aflive de forbudte racer. Som organisation for dyrlægerne burde de opfordre dyrlægerne til ikke at aflive de sagesløse dyr.

5. Dyrlægerne ?

Ja, desværre så afliver nogle af mine kolleger de forbudte racer alene på grund af deres race. Heldigvis er der også mange af mine kolleger, der tager afstand fra loven og hatten af for dem. Faktisk kunne dyrlægerne stoppe dette vandvid for folketinget kan ikke tvinge os til at aflive sunde og raske dyr. Det kræver kun fornuftigt sammenhold.