MSM der klumper

Hej Ole

Jeg skriver, fordi jeg ikke er tilfreds med det MSM pulver, jeg har modtaget.

Det er så hårdt og klumpet, at man ikke kan dosere det med den medfølgende ske. Se vedhæftede billeder. Desuden lugter det meget kraftigt.

MSM med klumper

MSM med klumper

Da jeg så tjekkede udløbsdatoen, opdagede jeg, at det udløber januar 2013. Det vil sige, at selvom jeg bruger maksimalt dosis (30 gram om dagen), så når jeg ikke at bruge hele spanden, inden udløb til jaunar.

Jeg håber, at I vil sende en ny spand uden beregning.

Venlig hilsen

Anne

Hej Anne

Tak for din tilbagemelding. Der skal ikke være klumper i MSM, så et eller andet kunne tyde på at der er kommet lidt fugt til produktet et eller andet sted i processen. Med hensyn til udløbsdatoen er der ikke noget i vejen med den, da der jo er noget tid inden udløb.

Vi har sendt dig en ny spand i dag og den er sikkert fremme inden du læser denne mail. Den udløber engang i 2014 og håber du bliver tilfreds med den. Den gamle spand kan du bare bruge det som du synes.

Vi samler helst på tilfredse kunder.

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.

Hej Ole

Så har I lige fået jer endnu en tilfreds kunde – tak for det.

Venlig hilsen

Anne