Mavesår hest / Det virker helt fantastisk

Det virker da helt fantastisk.

Har nu personligt prøvet Succeed oral pasta i 14 dage på et skelet af en hest.

Forhistorien med travhesten One Step Ahead er, at den for 2 ½ måned siden pludselig fik voldsom kolik. Den blev i nogle dage behandlet traditionelt med paraffinolie gennem næsesvælgsonde, samt smertestillende medicin. Behandlingerne havde ingen effekt på hestens smerter, den fortsatte med, at ligge ned og rulle sig. Den behandlende dyrlæges diagnose var sandkolik. På 3 dagen af sygdomsforløbet blev, der udtaget en blodprøve, der viste, at hestens blodprocent var faldet til 25 % af det normale. En succeed equine fecal blood test af afføringen viste, at der var blod i afføringen.. Hesten var millimeter fra at dø.sommer-2009-014
Diagnosen var derfor akut blødende mavesår.

Hesten indlægges på vores klinik, hvor tilstanden efter ca. 1 døgn udvikles til, at hoppen har melæna (fordøjet blod i afføringen). Hesten er i princippet i gang med at fordøje sin egen mavesæk.

Hesten behandles 30 dage i træk med Gastroguard, der er en medicin med omeperazol, der stopper syredannelse totalt i maven. Der tages løbende tests for spor blod i afføringen og først efter ca. 25 dages behandling kan der ikke længere måles blod i afføringen. Behandlingsprisen for medicinen i de 30 dage er ca. 7000 kr.

Hesten har det tydeligt bedre og spiser noget, men har vel tabt omkring 150 – 200 kg og er et skelet med fremstående, tydeligt markerede ribben og rygsøjle, der er helt synlig. Behandlingen med Gastroguard afsluttes og hesten spiser omkring 3,6 kg kraftfoder dagligt samt fri adgang til græs. Hesten tager ikke rigtigt på efter en måned på den diæt og man kan ikke få hesten til at spise mere.

Herefter besluttes det at give hesten en kur med Succeed oral pasta. Status her efter 14 dages behandling er meget markante fremskridt.

Hesten æder nu 7 kilo kraftfoder dagligt og har stadig fri adgang til græs. Den er begyndt at løbe rundt på folden, har fået glimt i øjet og kalder af os, for at få mere foder hver gang den ser os. Hesten er stadig meget tynd men nu er der alligevel tydelige tegn på at den er begyndt at tage på.

Min egen afprøvning på en hest ser således ud til en endog meget lovende virkning af Succeed Oral Pasta.

Er du klar over, at Amerikanske undersøgelser har vist følgende:

Drægtige hopper, som har fået Succeed i 90 dage før foling, har 97 % flere immunstoffer i deres råmælk.

  1. Åringer, der har fået Succeed i 60 dage før de skulle sælges på auktion kostede i gennemsnit 12 % mere end de åringer, der ikke havde fået Succeed, pga. deres bedre udseende.
  2. At væddeløbsheste, rideheste og andre brugsheste har vist sig, at have bedre appetit, udseende, udholdenhed og temperament mm efter de modtog en kur med Succeed.
  3. At føl der fravænnes og har fået Succeed 10 dage før og 90 dage efter fravænning udviste en statistisk signifikant vægtforøgelse i forhold til de føl, der ikke havde fået Succeed. Vægtforøgelsen var på 25 kg.

Så har du en hest, der er lidt off, præsterer lidt under, eller bare har en lidt mat pels kan jeg på det varmeste anbefale en kur med Succeed.

Jeg fortsætter nu afprøvningen med traveren Pocahontas, så kan man selv følge med i hestens resultater.

For at gå til siden med Succeed Oral Pasta klik her.

Se billede efter 30 dages behandling med Succeed Oral Pasta klik her