Loppemiddel og ildere

Hej
Jeg er en pige på 20 år der har to dejlige ildere, en dreng og en pige. Jeg synes de har lidt problemer med lopper og undersøgte hvad folk brugte til deres ildere. Jeg har flere steder læst de bruger frontline spray til dem når det er nødvendigt, men der står ikke noget på jeres hjemmeside om det kan bruges til ildere også, der står bare det kan bruges til hunde og katte.
Jeg synes naturligvis det er vigtigt at behandle dem for det, så derfor vil jeg gerne være sikker på de ikke tager skade af det frontline spray i sælger:)
Håber meget på at få svar hurtigt, så jeg kan få købt noget til dem.
Hilsen Trine

Hej Trine.
Der findes ikke noget loppemiddel, der er registreret til brug til ildere, da det er en dyreart med begrænset udbredelse. Da registreringsproceduren er meget bekostelig for medicinalfirmaerne, kan det ikke betale sig for dem, at få lavet denne registrering.
Frontline spray er dog meget ugiftigt for pattedyr og registreret til bl.a. hvalpe og killinger. Vi har brugt Frontline spray til stort set alle dyrearter uden problemer, så du kan roligt bruge det til ildere også. Dog bør man ikke bruge frontline spray til kaniner. Når du behandler dine ildere er det vigtig, at du doserer efter deres vægt som angivet til hund og kat.
Du finder frontline spray på dette link>

Venligst
Ole B. Jensen