Killing kan godt lide LIVE foderet

Killinger kan godt lide LIVE foderet.

Hej.

Jeg har et par spørgsmål angående foder til min kat på 4 mdr. Jeg har idag modtaget en pose foder fra jeres onlinebutik der hedder LIVE til killinger. Min kat spiser løs af det, det kan hun rigtig godt li kan jeg se. Jeg har læst en masse om foder til killinger, og kan se det er vigtigt de får killingefoder indtil de er 1 år. Jeg blander en smule vådkost i tørfoderet til hende.  Så vidt jeg kan læse mig frem til er det et rigtig godt produkt jeg har købt. Ville du også anbefale LIVE produktet til min killing? Og er det ok at blande lidt vådkost i foderet?
Med venlig hilsen Jonathan

Hej Jonathan

Det er rigtigt dejligt, at høre at din killing er glad for Live Kitten foderet. Du kan godt blande det med vådfoder, men det er nu ikke noget jeg generelt vil anbefale.
Live Kitten foderet er jo netop sammensat så det indeholder nøjagtigt det den har brug for. Det er et foder jeg kun kan anbefale på det varmeste.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Tak for dit svar, jeg var nemlig på udkig efter nyt foder til hende så det var hos dig jeg fandt det. Ja hun er glad for det så det vil jeg fortsætte med. – et andet spørgsmål hvis det ok. Min killing her har sådan en lyd når hun vasker sig og det lyder som om der er noget i halsen der måske genere hende. Hun har ikke den lyd hele tiden kun når hun som sagt vasker sig. Ikke at jeg tror det gør ondt på hende, for hun leger helt vildt og virker til hun trives. Men det har bare undret mig om der var noget i hendes hals, eller om hun bare har sådan en lyd hun gør. Jeg snakkede med en anden dyrelæge her i Hjørring og hun sagde det ikke var halsbetændelse for den kommer de selv af med i løbet af noget tid. Men nu ville jeg lige høre om jeg skal gøre noget ?

Hej Jonathan

 

Det lyder blot som om det er en lyd katten kommer med når den har et stort velvære. Så det skal du bare være glad for.

 

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.