Killing med flåd fra øje og sår på næsen.

Hej

 

Har for en lille uge siden fået to små killinger fra Roskilde dyreinternat, den ene er sund og rask men den anden har sårskorper på næsen og havde i starten lidt problemer killingmed det ene øje, problemet med øjet blev fikset ved at skylle det med saltvand og er nu i orden igen. Sårskorperne på næsen ved jeg dog ikke hvad jeg skal gøre ved så håber i kan give råd.

 

Har skrevet til Roskilde dyreinternat dog uden at få svar så nu prøver jeg jer

 

Har vedlagt to billeder så jeg håber i kan se hvad det er og sige hvad jeg skal stille op eller om jeg skal søge dyrlæge.

 

Hun er vaccineret og har fået ormekur.

Hej Søren

Flåd fra øjnene kombineret med flåd fra næsen og dannelse af sår tyder meget på, at din killing har en luftvejsinfektion. Her ses netop normalt de beskrevne symptomer.

Hvis katten ellers har det godt kan du godt forsøget at desinficere sårene med lidt lunkent vand og eventuelt noget klorhexidin. Men hvis katten er påvirket bør du søge dyrlæge, da den så skal behandles med antibiotika.

Hej OleTusind tak for svar!

Hun virker ikke til at det påvirker hende, min anden kat vasker den i ansigtet og jeg har skyllet øjet med saltvand og problemet er væk i øjet. Prøver at rense næsen og ser om det hjælper. Ellers må jeg jo til dyrlæge med hende og få noget antibiotika.

Igen tusind tak for svar 🙂

mvh
Søren