Hvor længe inden succeed pasta virker?

Hvor længe går der inden Succeed pasta virker på en hest med mavesår?

Hej Ole.

Hvor mange måneder er normalt at give succeed før man mærker en positiv effekt.?
Min har nu fået behandling i 10 uger uden effekt. Kan succeed kurere mavesår uanset om sårene er i den røde eller hvide mavesæk.?
Det tog hende 2 mdr. På gastrogard første gang hun havde mavesår, og nu har hun så fået et tilbagefald. Det er virkelig svært at få hende til at komme sig, så tænker om man kan gøre endnu mere for at hjælpe hende til at komme sig over det.?
Jeg har læst rigtig meget om det her problem, -også på engelske sider, hvor jeg kan læse at aloverajuice kan hjælpe på mavesår.
Ved du noget om det skulle hjælpe på mavesår, og om man evt. Kan give både succeed og alovera.? Eller noget helt tredje.?
Kan man fremskynde helingen.?

Hun har faste pærer, og taber sig ikke, men er utrolig uvillig i arbejde så jeg kan udelukkende skridte. Hun er sur ved strigling, bider, ørene tilbage, løfter bagben, følsom under maven og ved bringen, og er generelt utrolig irriteret.??

Det er sådan, at Succeed pasta virker på alle former for mavesår og tarmsår. Det virker fantastisk hurtigt. I alle det tilfælde, og det er mange, virker det mærkbart i løbet af nogle få dage. Så når du har givet det i 10 uger uden at kunne se en effekt, så skal du nok overveje diagnose, for så er det ikke mavesår som er årsag til din hests adfærdsændrig.

Du kan eventuelt efter tjekke diagnosen med en Equine Fecal Blood test

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.