Hvalp og gåtur.

vad vil du spørge om?
Hvalp- gå tur

Skriv dit spørgsmål her
Hej .
Jeg vil hører angående gåtur med hvalp/unghund, jeg syntes jeg læser mange forskellige ting og kan ikke finde det helt præcise svar, angående hvor meget man må gå og ikke må gå.

Vi går normalt 4-5 km om dagen med min 5års og hvalp/unghund på 9 måneder, men det er selvfølgelig i hendes tempo, og det er noget vi har bygget op undervejs. Vi laver også en masse mental træning. Hun er en staffordshire Bull terrier.
Og hvornår må man øve mængden på turen?

Hilsen simone 🙂

Hej Simone

Når du foretager optræningen gradvist og følger hundenes tempo, så er det præcist det du skal gøre. Det er min overbevisning, at hunde (ligesom mennesker) har bedst af at bevæge sig mest muligt. Det er det hunde i princippet er skabt til.
Skulle du på et tidspunkt få lyst til at løbe med dine hunde kan du finde et optræningsprogrram her:

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen