Hundesko

Hvornår kan man med fordel anvende hundesko?

Om vinteren:

Det typiske tidspunkt for anvendelse af hundesko er om vinteren, når sneen sætter ind og fortov og veje bliver saltet. Vejsaltet, med dets indhold af magnesium eller calciumklorid, kan give irritation af hundens poter og mavebesvær, hvis hunden æder noget af vejsaltet. I denne situation kan det være på sin plads, at iføre sin hund et sæt hundesko.

Hos en del hunde ser vi også ofte, at sneen pakker sammen mellem hundens

Buster-hundesko-Walkabout

Hundesko af typen walkabout

trædepuder, Opstår dette er tilstanden meget smertefuld for hunden og bliver isklumperne store nok, kan de nedsætte blodforsyningen til hundens poter. Sker dette er det nødvendigt, at fjerne disse sne og isklumper og tilstanden forebygges bedst med et sæt hundesko.

På andre årstider:

Her kan anvendelse af hundesko være på sin plads, hvis hunden færdes på steder, hvor der kan være kemikalier eller skarpe genstande som f.eks. skarpe småsten med mere. Der kan også være tale om det varme strandsand på en varm sommerdag, hvor et sæt hundesko vil beskytte hundens poter.

Ved skader på hundes poter:

Har hunden en rift eller eventuelt eksem mellem trædepuderne, kan det være en god beskyttelse at anvende hundesko, når hunden skal luftes.

Buster-Dog-Boot-hundestøvle-med-sål

Hundestøvle

Når hunden har gigt:

Gamle gigtplagede hunde kan især om vinteren ligesom gamle mennesker have svært ved at stå fast i det glatte føre. I den situation vil et sæt hundesko kunne hjælpe hunden til at få et ordentligt potefæste.

Typer af hundesko:

F.eks. Walkabout med velcobånd og slidstærk sål. Dette er en kvalitets hundesko, som kan holde i lang tid og yder rigtig god beskyttelse af hundens poter. En ulempe er at nogle hunde ikke accepterer denne hundesko så godt og vil forsøge at få den af. Kan din hund acceptere skoen, kan den dog være ganske udmærket.

Buster hundestøvle er en støvle der går længere op af benet og som ligeledes lukkes med velcobånd.

Pawz hundesko fås i mange størrelser og er en såkaldt engangssko, der dog kan anvendes flere gange. Den er nem at sætte på hundens poter og der er ingen velcobånd, der skal lukkes. Hunden taber dem ikke så let og hunden accepterer i reglen denne hundesko bedre end skoene med velcobånd. Pawz hundeskoen er dog ikke af så kraftig kvalitet som de andre, men yder alligevel en rimelig beskyttelse af hundens poter og hjælper hunden med at stå fast. Desuden er skoen en hel del billigere, hvorfor man bare kan skifte dem efter behov.

Se videoen med Pawz hundeskoen.

[tube]w49XybpaY2o[/tube]

Se hundeskoene i vores netbutik:

Walkabout hundesko klik her>

Hundestøvle klik her>

Pawz hundesko klik her>