Hunden trækker i snoren

Går hunden med dig?

Billig original halti grime med træningsvejledning indlagt.

Når hunden trækker.

Hunden er helt ude af kontrol og trækker helt vildt i halsbåndet. Ringer der en klokke for dig? Er din hund flink, så du kan gå med den uden den rykker i snoren? Eller glæder du dig til lufteturen er overstået ? Hvis svaret er endda tæt på et ja , så er Halti halsbåndet måske svaret.

Halti
Halti hunde træningshalsbånd er opfundet til de hundeejere , der ikke er så stærke som deres hund fysisk og/eller psykisk.

Halti er udformet således, at hunden kan få dens snude ligeud og de findes i en række af varierende størrelser. Når du forsigtigt trækker i snoren, vil Halti halsbåndet vende hundens hoved rundt i den retning, du styrer det og sikre, at resten af hundens krop følger i samme retning, nøjagtigt som grimen på en hest.

Halti halsbånd kan anvendes med succes på hunde i alle aldre . Hos ældre hunde som er vant til at blive forkælet og få deres vilje kræver Halti grimen nogen tilvænning, men hos en yngre hund eller hvalp vil tilpasningen foregå virkelig hurtigt. Til sidst vil din hund være lige så velopdragen som de fleste andre hvalpe og hunde i dit område , ja nok endda bedre.

Når du tænker på linetræning, så er den sidste ting du ønsker at gøre, at forårsage smerte for din hund eller dig selv for den sags skyld .

Halti hoved halsbånd er ikke designet til at blive på din hund på permanent basis. Efter en gåtur er det vigtigt fjerne hovedhalsbåndet. Ellers er der en lille, men reel risiko for, at din hund sammenfiltrer sit hovedhalsbånd med andre genstande, hvilket kan resulterer i alvorlige kvæstelser (selv strangulation ).

Halti halbånd anvendes med et blidt træk i den ønskede retning , hvilket er alt, hvad der er behov for, til at få hunden i den rigtige retning. Halti hoved halsbånd er heller ikke designet til at tillade hunden i at løbe ekstremt hurtigt ud til enden af snoren. En sådan aktivitet vil sende hunden tilbage som en pelsklædt yo -yo og kan resultere i piskesmældlignende skader .

Alt i alt er Halti hoved halsbånd ideelt til hunde, der rykker hårdt i linen. Hvis din hund er af en stor race , vil du blive glad for at høre, at kontrol over din hund er langt større med en Halti .

FOR AT GÅ TIL NETBUTIKKEN HVOR DU KAN KØBE DEN ORIGINALE HALTI BILLIGT KAN DU KLIKKE PÅ DETTE LINK>