Hund der fælder meget

EFA dråber mod fældning kan de bruges til både hund og kat?

Hej  har lige læst om en der har spurt ind til de EFA dråber mod at katten fælder ,men kan man så også bruge den til hunde ,for min hund fælder meget og jeg giver den godt foder og lakseolie ,så vil de EFA dråber også kunne hjælpe min hund lidt ?
Mvh Helene

Hej Helene

Ja det virker også på hunde.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Hej Ole 

Det lyder super ,men skal jeg så stadig give min hund lakseolie også det andet som en kur ? Og ved du ca hvor lang tid der vil gå inden man kan se bedring ,for jeg børster min hund 1 til 2 gange om ugen godt igennem for at få de løse hår væk ,men bare man tager hånden hen over ryggen for man en del løse hår med ,men kan det også have noget at gøre med årstiden ,fordi vi ikke rigtig har haft efterår og vinter at min hund fælder så meget ? Jeg syntes jeg gør alt hvad der bliver sagt jeg skal gøre ,så derfor da jeg så dit svar angående de dråber tænkte jeg måske at de kunne hjælpe ,da de jo har ting i sig som lakseolie ikke har ,for det siges jo også at lakseolie vil hjælpe lidt på fældning men det syntes jeg ikke helt , Selvfølgelig kan man se at pelsen ikke er mat ,men syntes også at den kan mærkes lidt fedtede i tider ,så hvad vil du anbefale mig ?
Mvh Helene

Hej Helene

Dyrlægens Efa olie vil jeg anbefale. De tilbagemeldinger jeg får er, at fældningen mindske allerede efter nogle få dage. Så kan du gemme lakseolien til en anden god gang.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Hej Ole 

Super tak for din hjælp ,jeg vil så bestille dem   og prøve dem
Både til mine katte og hund
Mvh Helene

Hej Ole 

Når du siger EFA olie er det så EFA dråberne jeg skal bruge / købe
Undskyld fik ikke lige det skrevet i min sidste besked
Mvh Helene

Ja netop.