God virkning af canosan pellets

God virkning på gigt smerter hos hund af canosan pellets.

Hej Ole!

Så er jeg klar med en ny bestilling. Inden da, vil jeg lige takke for den ekstra

”forsegling” af dåserne, der skete ingen uheld ved sidste forsendelse. Også tak for prøveposerne, dem har jeg glæde af nu, mens jeg venter på den ny sending.

Iøvrigt: Min ældste hund har utrolig meget gavn af Pellets-stykkerne. Før vi begyndte at give ham det hver dag som supplement til kosten, fik han injektioner hver fjerde måned for at eliminere smerter i skulderen. For ca. tre uger siden fik han igen smerter og var halt et par dage – han fik Metacam i tre dage, og det var så det – men der var gået over otte måneder siden sidste injektion, og det tilskriver jeg brugen af Canosan. Det er alle pengene værd, når man virkelig kan se, det gavner hunden.

Mvh.

George

Canosan-pellets

Canosan pellets

PS: Synes det er ret finurligt, at når man har afgivet bestilling, så er næste punkt knappen ”Kort betaling”; jeg mener, der er da langt til Gærum her fra Odense…!

Hej George

Tak for din tilbagemelding vedrørende virkningen af canosan pellets og den med kortbetaling var fin
Venlig hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik