Gigt hos hest for meget tilskud?

Sløv hest, får den for meget tilskud?

Subject:
Tilskudsfoder

Message:
Jeg vil hører om jeg giver for meget tilskud !
Corta vet + msm + grønlæbet muslingeskaller + hyben. Min hest har slidgigt i det ene forben. Syntes den virket lidt døsig og er bekymret for om jeg giver den for meget tilskud !
Hilsen
Birgitte

Hej Birgitte

Der er ingen af de tilskud du giver din hest, som vil gøre den sløv og døsig. Men jeg synes alligevel det er i overkanten med så mange tilskud. Jeg vil anbefale, at du nøjes med et af tilskuddene af gangen. Dette kunne f.eks. være Cort Vet. Prøv det i en periode på en måned. Ser du lige så gode resultater som i dag er alt i orden. Bliver resultatet dårligere end i dag, så prøv med et af de andre tilskud en måneds tid og sådan fremdeles. På den måde finder du et rigtigt godt tilskud til din hests gigt lidelse.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.