Er Flexadin advanced bedre end Canosan?

Hund med spondylose, hvad er bedst Canosan eller Flexadin Advanced?

Jeg har en Golden der har fået konstateret spondylose. Jeg har givet
2 Canosan dgl i ca 3/4 år, med lille virkning. Den sidste måned ar
smerterne værre, så hun ikke vil gå op i bilen bla, derfor har vi
suppleret med smertestillende. Er der erfaring for at det er bedre med
flexadin advanced i stedet for Canosan ? Synes det er svært at læse
mig til det. Tak for svar, hilsen Inge

Hej Inge

Både Canosan og Flexadin Advanced er gode produkter som supplement til hunde med gigt og Spondylose. Hvorvidt det ene produkt er bedre en det andet kan du kun finde ud af ved at prøve begge produkter.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Tusind tak for svar, jeg overvejer. Synes jo bare det er lang tid at prøve af med Flexadin et par mdr eller mere, hvis hun så får flere smerter. For som jeg forstår det kan man jo ikke vurdere det før?

Hej Inge

Ja det kan tage noget tid inden virkningen indtræder i sjældne tilfælde . I de fleste tilfælde vil du dog se effekt i løbet af nogle få dage og op til en uge.

Mange tak for svar, jeg overvejer.