Flere slags Corta Vet

Hvilken slags Corta Vet skal man vælge?

Hvilket produkt vil du spørge om?
Cortavet

Skriv dit spørgsmål her:
Hejsa jeg har en ældre hoppe som blev behandlet på højgård med sin hofteled, hun fik sprøjte noget ind, i leddet nu er det Ca 7 år. Hun fik føl i år og det har belastet hende for meget at hendes ben er hævet, og hun har ondt, højgård anbefalede at jeg skulle prøve i første omgang cortavet, men når jeg går på nettet er der flere forskellig indenfor det mærke, kan du hjælpe mig, det skal være
noget der virker og som ik berører hendes føl.

Med venlig hilsen
Lotte

Hej Liselotte

Jeg vil anbefale Corta-Vet som jeg har på min hjemmeside og som kun sælges gennem dyrlæger. Med dette produkt har du også garanti for, at det ikke påvirker føllet.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Hej igen, han sagde jeg skulle bruge msm, kan man give det ved siden af? 🙂 og hvor meget

Hej Liselotte

Ja, det kan du sagtens. Hvis du bruger 100 % ren MSM skal du bruge mellem 10 og 30 gram dagligt.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.