Equilibra 500, Aktive komponenter

Gennem tilsætning af følgende aktive ingredienser understøtter Equilibra 500 fordøjelsen hos alle heste og ponyer.

Aktivt Indholdsstof

Betydning

Actisaf Sc47 Actisaf Sc47 er en EU godkendt levende gær kultur, der hjælper med at stabilisere hestens stortarm og opretholde høj mikrobiologisk fermentation og dermed give en god fordøjelse af det fiberholdige foder.
Oligosaccarider fra koncentreret gær. Oligosaccharider giver de gavnlige bakterier noget at leve af og støtter derved hestens udstødning af skadelige bakterier, der findes i foderet og omgivelserne.
Havreklid koncentrerede opløselige fibre. Opløselige fibre er sukkerstoffer, der ikke kan fordøjes og som kan understøtte de naturlige forsvarsmekanismer i hestens blod.
Bio tilgængelige sporstoffer Indeholder selen, kobber, mangan og zink, plus naturlige sporstoffer fra havet.
MT.X+ Mikroskopisk Binder MT.X+ er en blanding af mikroskopisk absorberende komponenter, der hjælper med til at udstøde modstoffer som findes i foderet og omgivelserne.

Equilibra indeholder oatinol optagelses systemet.

For at alle ovenstående ingredienser skal kunne udnyttes af hesten, skal de kunne optages fra hestens tarmkanal. Oatinol tilfører naturlige antioxidanter, polære lipider, beta glucaner og galaktolipid emulgatorer. Disse stoffer er nødvendige for tarmcellernes funktionsdygtighed og som støtte for hestens immunsystem, samt for optagelsen af aktive stoffer, vitaminer og sporstoffer fra tarmen.

Aktivt indholdsstof

Betydning

Oatinol – Galactolipid Naturlige emulgatorer Galactolipider er en kombination af sukker og fedt molekyler, der hjælper med at skabe det perfekte medium for enzym aktiviteten i tarmen, så absorptionen af næringsstoffer fremmes.
Oatinol – Naturlige
Tocotrienol Antioxidanter
Tocotrienol antioxidanter findes naturligt i havreklid. Tocotrienol formen af vitamin E er 40 til 60 gange lettere recirkuleret i membransystemerne og fremmer dermed vævssystemerne.
Oatinol – Beta Glucaner fra havre Beta glucaner tilfører næringsstoffer til de gavnlige bakterier, der nedbryder fibre i tarmen og hjælper med at opretholde en høj grad af naturlig immunitet.
Oatinol – Polære Lipider Polære lipider findes i store mængder i celle membraner og er vigtige for vævenes integritet og den kontrollerede passage af stoffer ind og ud af celler.