Dyr er ikke godt for børn

Føler du dig provokeret af overskriften. Det var også meningen.

Sagsbehandlere og juristerne med støvede hjerner i region syddanmark har i hvert tilfælde ifølge BT truffet den afgørelse, at en dreng ikke må være sammen med sin far, såfremt faderen har sin iøvrigt helt lovlige hund samtidigt. Det stakkels barn må altså ikke komme i kontakt med hunde.

Se dette link her>

Prøv at fundere over hvad en sådan afgørelse kan komme til at betyde. Hunden er på ingen måde bevist farlig. Den topper ingen bidstatistikker. Har aldrig bidt nogen, men alene fordi moderen ønsker det må drengen ikke se faderen, såfremt faderens hund er tilstede.

Køber moderen derimod en Shetlandspony til drengen, hvor heste beviseligt er det dyr børn kommer mest til skade med, er jeg rimeligt sikker på, at faderen intet kan gøre for at forhindre dette.

Hvad er det dog for et sygt samfund vi efterhånden har fået opbygget her i Danmark. Når det er sagsbehandlere og jurister, der overhovedet ingen forstand har på den slags ting, skal træffe afgørelser som denne, ja så bliver afgørelserne også derefter.

Håber inderligt, at sagen bliver anket til civilretsdirektoratet, da sådan en afgørelse er i strid med alt hvad jeg synes er ret og rimeligt.

Hvad synes du. Giv gerne din mening tilkende her på siden.