Dosis af Ekyflex Mobility

Hvor stor en dosis Ekyflex Mobility skal der bruges til en pony?

Comments: Hej Jeg har lige fået leveret en flaske med Ekyflex Mobility og vil i den forbindelse høre hvor meget vi skal starte med at give vores max 1’er pony på snart 18 år. Derudover vil jeg høre om vi kan starte med at give ham det med det samme, og så stoppe med det vi ellers har givet ham indtil nu (Strong Joint) Eller vil i anbefale at vi drosler ned med Strong Jointen, og så give ham Ekyflex Mobility efter nogle dage/uger, og så droppe Strong Joint helt? Håber i kan hjælpe med mine spørgsmål. Mvh, Lene

 

Hej Lene
Du kan godt lave en overgang til Ekyflex Mobility, men jeg vil anbefale, at du giver 30 ml dagligt indtil du ikke giver Strong Joint mere. Herefter kan du reducere mængden af Ekyflex Mobility, hvis du har rigtig god effekt på ponyen af det.
Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Tusind tak for hurtigt svar.
Er Ekyflex Mobility det mest effektive jeg kan give min hest eller har du erfaring med, at et af de andre produkter du forhandler er mere effektive til at smøre leddene og hjælpe på stivhed hos hesten.

Hej Nina
Nej jeg vil som sådan ikke fremhæve det ene produkt frem for det andet, da jeg ikke selv har afprøvet dem alle.