Dog Maze til aktivering af hunde.

Nyeste form for aktivering af hund.

Nu i vores netbutik. Se videoen.

[tube]btOfI4vCRiE[/tube]

BUSTER DogMaze er hundelegetøj, foderskål og en sundere og gladere hund i ét…

Denne fantastiske nyhed for alle hunde – både de legesyge, de madglade og de lidt for madglade – er kulminationen på et livslangt venskab og en fælles passion for dyrevelfærd hos de to danske opfindere, Mikkel Hansen og Frederik Lindskov.

BUSTER DogMaze er resultatet af næsten 10 års intenst arbejde med hundeadfærd og målrettet produktudvikling. BUSTER DogMaze kombinerer ved et overraskende enkelt greb leg og langsomt foderindtag, og styrker herved såvel sanser som helbred. Frederik Lindskov og Mikkel Hansen, har gjort det til deres speciale, at udvikle dyretilbehør, der på alle måder stimulerer og udfordrer hundens sanser.

”Hele ideen er at få aktiveret så mange af hundens sanser som muligt – og gerne på samme tid”, fortæller Frederik Lindskov og fortsætter: ” Det gør hunden gladere og giver den et bedre helbred. Hundens foretrukne sanser er snuden, tungen og poterne, og derfor er BUSTER DogMaze designet til at stimulere og udfordre netop disse af hundens sanser.”

I alt hvad Mikkel Hansen og Frederik Lindskov opfinder, udvikler og designer er der altid tre ting som skal gå i perfekt samspil uden kompromisser: Enkelhed, Robusthed og Skønhed. Mikkel Hansen forklarer:

”Fordi vi arbejder med dyr, dyrevelfærd og det at fange hundens opmærksomhed – ikke i 10 minutter, men 1 10 år – er det er ret gennemgående træk ved vores samarbejde, at vi bliver ved med at forenkle former og ideer, indtil vi til sidst står med essensen af hele arbejdsprocessen samlet i ét produkt – et funktionelt, robust og elegant produkt som faktisk godt kan betragtes som et designobjekt for dyr.”

Under optagelserne til reklamefilmen for BUSTER DogMaze, kom de to opfindere forbi settet med et par deres egne hunde. De strålede af sundhed og veloplagthed… og begge hunde endte med at komme med i filmen.

Gå til netbutikken med Dog Maze klik her>