Diabetes foder til hund

Min hund har diabetes og er kræsen, hvilket foder skal jeg vælge?

Besked:

Jeg har købt foder til min lille puddel som har diabetic, men er

kommet til at spekulere på hvad forskellen er på

Specifik CRD-1 og Specifik CRD-2, det er jo begge til hunde med

diabetic.

Jeg brugte Eukanuba Weight/diabetic control ( det er det eneste min

dyrlæge sælger)før men det nægter hun at spise mere af, derfor har

jeg ledt efter noget hun kan li og det du sælger spiser hun, hun er

næsten 10 år og vejer 6,7 kg.

Venlig Hilsen

Pia

Hej Pia

Du kan anvende både Specific CRD 1 og Specific CRD-2 til din hund med diabetes. Begge fodertyoer er lige velegnede. Forskellen består primært i energiindholdet. Hvis din hund er normalvægtig eller undervægtig skal du vælge Specific CRD-2, da dette foder indeholder flest kalorier pr. kg. Tilsvarende skal du vælge Specific CRD-1 hvis din hund er overvægtig, da dette også er et slankefoder, samtidig med at det er velegnet ved diabetes hos hund.

Du kan læse mere på dette link her>

Der er dog også et foder som Specific CED, der er udviklet specielt til hunde med endokrine lidelser som bl.a. diabetes. Du kan læse mere om dette foder her>

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.