Desinfektion efter ringorm hos hest

Desinfektion af ridebukser og læder ved angreb af rinorm hos hest.

Produktets navn som du ønsker oplysninger om

Ringorm!

Besked:

Hej, kan du anbefale et middel, som kan bruges til at desinficere læder efter kontakt med hest med ringorm? Min partshest har ringorm,og jeg går ud fra at sporerene også sidder på mine læderstøvletter og på læderet på mine ridebukser (rigtigt læder,den gamle type bukser). Da jeg jo ikke kan vaske det på 60 grader, og vel heller ikke putte noget desinficerende direkte på læderet, er

jeg i syv sind om hvad jeg skal gøre. Jeg kommer også i en anden stald og er lidt desperat for at finde en løsning. Har du et godt råd, så ville jeg blive meget taknemmelig!

På forhånd tak og god søndag,

Louise

Hej Louise.

Jeg vil anbefale Virkon S, der er effektiv mod ringorm. Du bruger et pulver

Virkon-S

Virkon S , desinfektion ved bl.a. ringorm hos heste

pr. 20 liter vand, det kan dine læderstøvler sagtens tåle og svampesporene dør.

Se Virkon S her>

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.