DEET til heste

Verdens mest effektive middel mod myggestik og andre insekter hos heste.

Så effektiv, at det næsten er forbudt.

Vi fik en telefonisk forespørgsel om ikke D.E.E.T var forbudt i Danmark.

Svaret kan læses nedenstående.

Det er korrekt at DEET blev forbudt i Danmark sidst i 90érne men et nyt EU-direktiv fra 2007/2008 betyder, at data for myggemidler fremover primært godkendes på EU-plan og ikke længere i hvert medlemsland.

Professor Ib Bygbjerg, der ekspert i tropesygdomme ved Københavns Universitet siger »Det er ikke spor farligt, og det er mere effektivt end noget andet,«
D.E.E.T. er verdens mest effektive middel mod myg. Midler, som indeholder D.E.E.T., beskytter effektivt i over fem timer, mens alle konkurrerende midler kun beskytter i mellem halvanden time og 20 minutter. Det viser en stor international undersøgelse, som blev bragt i det højt ansete tidsskrift New England Journal of Medicin i 2002.

Det er dog sådan at disse godkendelser er rettet mod mennesker – og der gælder ikke nogen egentlig godkendeslsesprocedure på området vedr. dyr idet det ikke sælges som et insektmiddel, der er omfattet af kemikalie lovgivningen – derfor mener jeg at vi med sindsro kan sige at produktet er ok, at anvende til dyr.

Vores Sommerspray indeholder verdens mest effektive middel klik her>

Det samme gør Sommerspray Advanced klik her>

Itch stop salve complete indeholder også D.E.E.T>

Disse tre produkter bør ikke sammenlignes med andre midler, der ikke indeholder DEET.