Specific CID

(9 kundeanmeldelser)

415,00 kr.650,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Til hunde og hvalpe med diarré og opkastninger.

Specific CID har disse egenskaber:

 • Høj fordøjelighed der kompenserer for at din hund har en nedsat enzymaktivitet, og dermed reduceret optagelse af næringsstoffer i tarmen.
 •  Forøget indhold af elektrolytter, som ellers nemt kommer i underskud når din hund har diarré eller kaster op.
 • Tilsat både æggeimmunoglobuliner og MOS (mannan-oligo-saccharider). Begge komponenter kan bindes til sygdomsfremkaldende organismer.
 • Tilsat Zeolit, som kan absorbere giftige komponenter.
 •  Fibre af FOS (fructo-oligo-saccharider) og roetrævler, er tilsat for at fremme væksten af gode bakterier i tarmkanalen.
 • Yuccaekstrakt sørger for at reducere mængden af ildelugtende afføring og tarmluft fra din hund.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

 

Yderligere information

Ingredienser:

Ris, æg(herunder kilde til immunglobuliner), fiskemel, majsstivelse, mineraler(herunder zeolit), animalsk fedt, sukker, hydrolyseret svineprotein, cellulosepulver, vitaminer og sporstoffer, psyllium husk, gær(kilder til Beta-1,3/1,6-glukaner og mannan-oligo-saccharider), roetrævler, methionin, fructo-oligo-saccharider, yuccaekstrakt, solsikkeolie. Antioxidanter: EU godkendte tilsætningsstoffer: BHT, BHA og propylgallat. Indeholder ingen syntetiske farve- eller smagsstoffer.

Opdaterede indhold & egenskaber

Vores opdaterede SPECIFIC Digestive Support indeholder nu ingredienser, der hjælper med at genoprette en sund tarmfunktion ved at understøtte tarmbarrierens integritet og genoprette et afbalanceret mikrobiom.
Disse ingredienser er et postbiotisk fermenteret gærprodukt (TruPet™) og AuraGuard, en naturlig plantebaseret antimikrobiel blanding.
Hos en rask hund eller kat er tarmmikrobiomet afbalanceret, og tarmens integritet er intakt med "tight junctions", der tillader vand og næringsstoffer at passere igennem, samtidig med at de udelukker skadelige stoffer.

Langvarige fordøjelsesproblemer kan ødelægge disse "tight junctions" og gøre tarmbarrieren permeabel, såkaldt ”Leaky Gut”, som igen kan forårsage udvikling og progression af mere alvorlige sygdomme og den bagvedliggende årsag bliver ofte overset.

Postbiotika er sunde bioaktive forbindelser produceret af gode mikroorganismer, som understøtter immunsystemet og en afbalanceret inflammatorisk respons, mens AuraGuard understøtter tight junction-integritet.

9 anmeldelser af Specific CID

 1. Yvonne Hansen (verificeret ejer)

  Vi træner meget spor med vores hunde og lægger små tern af foderet i fodsporene. CIW vådfoder er meget velsmagende for hundene, det dufter ikke så kraftigt, at det overdøver lugten fra fodsporet, foderet er så lødigt at det fint kan indgå som en del af hundens fuldfoder og hundenes mave reagerer fint på det – de får ikke blød mave/tynd mave, som godt kan forekomme ved f. eks. pølseskiver. Det er så fast i konsistensen, at det kan skæres i små tern som er nemme at tage og synke for hundene- alt for blød spormad er vanskeligt for hunden at få op og ødelægger nemt hundens sporrytme.
  PS. det kan godt være at det ikke helt var tanken med en anmeldelse om foderet- men da jeg er glad for butikken – jeres varer og hurtige levering og flinke service – synes jeg I skulle have en hilsen fra mig selv om min beskrivelse måske mest har interesse for brugshundefolk. mvh Yvonne Hansen

 2. Lene Johansen (verificeret ejer)

 3. Gitte L. (verificeret ejer)

  Det bedste foder Til min min hund, som har sart mave.

 4. Mette Bugge (verificeret ejer)

  god hjemmeside, hurtigt levering, tilfreds hund og ejer 🙂

 5. Caroline Houlberg (verificeret ejer)

  Jeg har købt produktet før, og det hjalp som det har gjort før. Meget hurtig og smertefri levering.

 6. Jane Hofgaard (verificeret ejer)

  Meget tilfreds af køb af Digestive Support fra Gærum Dyreklinik. Min Formel1 har en sart mave og skal have dette produkt. Utrolig hurtig levering, kom dagen efter bestilling! OG utrolig billig pris! Og herligt, at få 12 kg leveret til døren .Handler igen hos Gærum Dyreklinik 🙂

 7. Torben Joe (verificeret ejer)

  virker rigtigt godt

 8. Torben Joe (verificeret ejer)

  Nemt at bestille og hurtig levering

 9. Ulla S. (verificeret ejer)

  Virkelig godt foder til en sart mave. Hurtig levering. God pris.

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish