CUTANIA Skin Control Wipes

(1 kundeanmeldelse)

99,00 kr.

Beskrivelse

CUTANIA® Skin Control Wipes er vådservietter designet af dermatologer med antiseptisk effekt til kæledyr og heste.

CUTANIA® Skin Control Wipes hjælper med at genopbygge og opretholde en normal miljøbalance, især i hudfolder omkring snude, ører, kønsorganer og poter hos mindre kæledyr. Hos heste kan servietterne bruges omkring mule, koder og halerod. pH er 4,5-5,5 hvilket gør den velegnet til svampeinfektioner

CUTANIA® Skin Control Wipes renser skånsomt, fjerner fedt og tørrer fugtige hudområder. Den strukturerede overflade på servietterne gør det nemt at fjerne snavs, sekret og betændelse. De er skånsomme mod følsom hud og forårsager ingen ubehag, hvilket gør det lettere at håndtere dyret.

CUTANIA® Skin Control Wipes kan bruges som et supplement til at opretholde en normal hudbarriere. Servietterne er velegnede til forberedelse af et område inden medicinsk behandling, såvel som til brug derhjemme eller i stalden.

CUTANANIA® Skin Control Wipes er også et godt alternativ, når en fuldstændig vask af dit kæledyr ikke er mulig. Disse servietter er lavet af 100% nedbrydeligt og naturligt materiale og er fri for skadelige stoffer som phosphater, DEA og parabener. De måler 14 x 24 cm, hvilket gør dem velegnede til brug på store kæledyr og heste. Hvis du kun skal rense en lille hudområde eller aftørre et mindre kæledyr, kan du nemt rive en serviet over i den ønskede størrelse.

CUTANIA® Skin Control Wipes kommer i en smart og hygiejnisk pakke med 24 stk. Servietterne er bløde og indeholder en passende mængde fugt, så de ikke tørrer ud for hurtigt. Du trækker kun én serviet op ad gangen, og den slipper let uden at trække flere med op. Efter brug lukker du pakken tæt og placerer den på hovedet, så åbningen vender nedad. På den måde vil fugten fordeles, og den øverste serviet vil altid være gennemfugtet.

Anvendelse:
Ved dermatologiske gener:                                                   1-2 x dagligt i mindst 7-10 dage.
Vedligehold/understøttelse af normal hud:                 Anvend 1-2 gange ugentligt

OBS! Luk pakningen tæt efter brug.
TIP: Vend pakken på hovedet så åbningen vender nedad – på den måde vil øverste serviet altid være gennemvædet.

Der er 24 vådservietter i en pakning.

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Indhold

Borsyre 2 %
Eddikesyre 2 %
Aloe barbadensis (Aloe Vera)
Chamomilla recutita (Kamille)
Hamamelis virginiana (Troldnød)

1 anmeldelse af CUTANIA Skin Control Wipes

  1. Penny Lodberg (verificeret ejer)

    God produkt

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish