LIVE SENIOR kylling og ris

(2 kundeanmeldelser)

173,00 kr.467,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Probiotic LIVE SENIOR kylling og ris.

Funktionelt probiotisk foder med kylling til ældre hunde (fra 5 år – afhængig af race)

SENIOR kylling og ris med probiotika er det perfekte valg til din hund med nogle år på bagen. Et stærkt immunsystem og en god vitalitet er af stor betydning for ham. Den probiotiske sammensætning understøtter en god sundhedstilstand hos senior hunden.

Live Senior foderet har disse egenskaber:

Funktionel probiotisk foder med kylling til ældre og overvægtige hunde – komplet dækkende diæt.

• Fantastisk velsmagende kost, baseret på naturlige højkvalitets ingredienser

• Sund for din hunds fordøjelse

• Velegnet til allergiske hunde

• Videnskabelig udviklet

• Fedtreduceret og optimal til den

overvægtige hund

• Højt omega 3 indhold for led support

Produktet indeholder Enterococcus faecium NCIMB 10415 E1707 (registreret til hunde i EU) en levedygtig probiotika med et minimum indhold på 109 CFU/kg per kg foder.

Enterococcus faecium er en videnskabelig udviklet og meget brugt probiotisk bakteriekultur, som tilsættes foderet, for at tildele en række sunde fordele til den mikrobielle tarmflora hos kæledyret.

Ingredienser

Kylling, majs, ris, animalsk fedt, kyllingeprotein, roesnitter, lakseolie, gær, FOS, vitaminer og mineraler, Enterococcus faecium, ingen farvestoffer.

Antioxydanter ifølge EU regulativerne.

Produktet indeholder Enterococcus faecium NCIMB 10415 E1707 (registreret i EU til hunde) en levedygtig probiotika med en gennemsnitlig koncentration af 109 CFU/kg i færdigfoderet.

Enterococcus faecium er en videskabeligt dokumenteret og meget anvendt probiotisk kultur, som har en fordelagtig effekt på værtsdyret ved at understøtte dennes mikrobielle balance i tarmsystemet.

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 250 g
10 i 9 - Hvad betyder det?

10 i 9 er et kvalitetsstempel som refererer til mængden af probiotisk bakterie i produktet pr. kilo. Probiotika er levende mikroorganismer – ofte omtalt som den gode bakterie – pga. deres sunde egenskaber. 10 i 9ende (en milliard) bakterier er den helt rigtige mængde af gode bakterier for at opnå den ønskede effekt. ProBiotic LIVE følger de 3 krav til et probiotika: · Levedygtig efter optagelse · Dokumenterede fordele · Høj koncentration ProBiotic LIVE er det første probiotiske Premium foder til hunde som har nået dette høje mål af kvalitet.

Analyse

Råprotein 25% Råfedt 11% Råaske 6.7% Træstof 2.4% Vandprocent 9% Ca 1.3% P 1% Co (kobber II sulfat) 9.5 mg/kg Vitaminer Vitamin A 15000 IU/kg Vitamin D3 1500 IU/kg Vitamin E 100 mg/kg Fedtsyrer Omega 6 / Omega 3 forhold 1.4 : 1 Omsættelig energi 3930 kcal/kg

Pakning

3 kg Live senior kylling & ris, 12 kg Live senior kylling & ris

2 anmeldelser af LIVE SENIOR kylling og ris

  1. Bente K. (verificeret ejer)

    Min hund er glad for at pillerne ikke er for store

  2. Christina Jensen (verificeret ejer)

    Gid kvalitet

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish