SPECIFIC CKW

(4 kundeanmeldelser)

155,50 kr.

6 x 300 gr. Specifik CKW (Kidney Support)

Varenummer (SKU): D 032072 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

SPECIFIC™ CKW (Kidney Support) til hunde er en ideel diæt til alle stadier af kronisk nedsat nyrefunktion og nyresvigt.

Specifik CKW er en velegnet diæt hvis din hund har en af disse lidelser:

 • Nedsat nyrefunktion.
 • Dårligt hjerte (Morbus Cordis).
 • Urat, cystein eller oxalatsten i urinvejene.
 • Nedsat leverfunktion.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>  

 

 

Yderligere information

Vægt 2000 g
Ved nedsat nyrefunktion

Diæten er udviklet til: At forsinke sygdommens videre udvikling og øge hundens chancer for overlevelse af nyresvigt på grund af et reduceret indhold af fosfor. Specific CKW til hund med dårligt hjerte og nyresvigt reduceret indtag af fosfor forebygger et forhøjet indhold af fosfor i blodet. For meget fosfor i blodet vil betyde yderligere forringelse af nyrernes funktion. At reducere “arbejdspresset” på nyrerne, fordi indholdet af protein er begrænset. Et reduceret indhold af protein er med til at begrænse produktionen af affaldsstoffer (urea), og dermed reduceres mængden af urea, som skal udskilles via nyrerne. Mindre mængder urea i blodet er også med til at mindske hundens følelse af kvalme og deraf følgende opkastninger, som der ofte forekommer ved nyresvigt hos hund. At sikre at hunden får tilstrækkeligt mange essentielle aminosyrer (livsvigtige proteinbyggesten) ved at proteinerne i diæterne er af rigtig god kvalitet og Specifik CKW har høj biologisk værdi. At modvirke forhøjet blodtryk på grund af et reduceret indhold af natrium. At forsinke nyesvigtets videre udvikling. Helt at standse sygdommen er ikke muligt, men omega-3 fedtsyrerne er med til at forsinke sygdommens udvikling. At forhindre mangel på vandopløselige vitaminer, som kan opstå, fordi dyret mister vitaminer via urinen. Indholdet af disse vitaminer er derfor øget i diæterne. At forhindre spisevægring og vægttab ved hjælp af diæternes gode smag. Proteinindholdet i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) er reduceret for at reducere produktionen af protein metabolitter og derved nedsætte belastningen på nyrerne og for at begrænse uræmi ved nyresvigt. Ved at bruge protein af høj biologisk værdi tilfredsstilles patientens behov for essentielle aminosyrer, selv om proteinindholdet er reduceret. Fosforindholdet i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) er reduceret for at forebygge hyperfosfatæmi og modvirke yderligere nedsættelse af nyrefunktionen. Indholdet af omega-3 fedtsyrer er forhøjet (højest i CKW Kidney Support) for at nedsætte progressionen af nyreinsufficiensen hos nyrepatienter. Den store velsmag af SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) øger chancerne for, at behovet for ernæring dækkes, selv om kæledyret ikke har meget appetit.

Ved urinvejssten

Blæresten af calcium oxalat krystaller dannes, hvis urinen indeholder for store mængder af calcium og oxalat. Når blæresten af calcium oxalat én gang er dannet, kan de ikke opløses. Her er operation normalt nødvendig. Ved at fodre din hund med den rigtige SPECIFIC™ diæt kan du forhindre, at der dannes nye calcium oxalat sten. Urat blæresten (ammonium urat) og krystaller er sjældne. De findes hyppigst hos visse racer (f.eks. dalmatinere) eller hos dyr med dårlig leverfunktion. Ammonium urat sten dannes, hvis koncentrationen af urat og ammonium i urinen er for høj, og hvis pH i urinen samtidig er for lav Cystin blæresten og krystaller er meget sjældne og ses kun hos få racer. Cystin dannes i urin med lav pH og med høj koncentration af cýstin.

Ved hjertesvækkelse

Behandlingen af patienter med nedsat hjertefunktion sigter primært på at fjerne ophobet væske fra kroppen (oftest med vanddrivende midler og medicin, som stabiliserer hjertefunktionen), hindre yderligere forværring af hjertets tilstand og medfølgende komplikationer som f.eks. vægttab og forskydning af elektrolytbalancen. Ved nedsat hjertefunktion reduceres evnen til at udskille natrium, og væskeretentionen hos hunden øges. Det reducerede natriumindhold i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) medvirker til at vedligeholde natrium- og væskebalancen hos hjertepatienter og patienter med forhøjet blodtryk. Patienter med nyreinsufficiens har ofte nedsat appetit. SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) har en utroligt god smag, hvilket sikrer foderoptagelsen hos disse patienter.

Ved leverlidelser

Det lave proteinindhold og den høje fordøjelighed gør ligeledes SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) egnet til patienter med nedsat leverfunktion. Det reducerede proteinindhold begrænser risikoen for ophobning af ammoniak i blodet. Kobberhindholdet i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) er reduceret, fordi kobberudskillelse ved nedsat leverfunktion kan være forringet. Patienter med nedsat leverfunktion har ofte nedsat appetit. SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) har en utroligt god smag, hvilket sikrer foderoptagelsen hos disse patienter.

Ingredienser

Korn • Olie og fedtstoffer • Fisk og fiskeprodukter • Vegetabilsk proteinekstrakt • Hydrolyseret kyllingeprotein • Æg og ægprodukter • Mineraler • Mælk og mælkeprodukter • Cellulosepulver

4 anmeldelser af SPECIFIC CKW

 1. Alice Rasmussen (verificeret ejer)

  Supergodt produkt til meget rimelig pris, og dejlig hurtig levering

 2. Alice Rasmussen (verificeret ejer)

  Fantastisk godt skånefoder som min gamle hund elsker!

 3. Alice Rasmussen (verificeret ejer)

  Min hund elsker smagen, og jeg har god samvittighed over at give min 13 årige hund noget lækkert over tørkosten, som skåner hendes nyrer og styrker hjertet

 4. Nille B. (verificeret ejer)

  Jeg er meget tilfreds med mit køb, og også med tidligere køb. God hjemmeside, der er oplysende. Tak for det 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish