Musefælde

79,00 kr.

Varenummer (SKU): K274347 Kategori:

Beskrivelse

Opgave til BUSTER ActivityMat, Musefælde.

Musefælden kan anvendes på forskellige måder. Se video under yderligere beskrivelse
BUSTER ActivityMat er et innovativt aktivitetslegetøj til hunde. Det giver hund og ejer en fantastisk mulighed for at interagere samtidig med, at hunden udfordres og stimuleres mentalt.
Basis for aktivitetslegetøjet er en måtte med 35 trykknapper, placeret med en afstand på 10 cm. Du kan sætte op til 12 forskellige opgaver på måtten. De fleste har forskellige sværhedsgrader, alt efter, hvordan de foldes og lukkes. På måtten kan der være en eller flere opgaver på samme tid. Designet tillader en lang række kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.

Denne opgave er primært egnet til små racer, men kan også anvendes til store racer. Til store racer anbefales det at lære hunden, at trække “musen” ud og give til ejeren, som så kan belønne hunden med godbidden. Ofte vil godbidden dog falde ud af sig selv,

Værd at vide:

  • Hunden skal være under opsyn, når den arbejder med ActivityMat.
  • Hunde er forskellige. Nogle hunde vælger at bruge deres poter meget, andre bruger snuden. Accepter den måde hunden vælger at løse opgaverne på.
  • Det er vigtigt, at hunden får succes, når den arbejder med ActivityMat. Giv hunden den hjælp, den behøver, uden at tage initiativet fra den.
  • Ved hunden ikke, hvad den skal gøre, er det en god idé at give den en godbid bare for at røre ved måtten eller opgaven.
  • Hvis hunden er overivrig, kan det være en god idé at lade den spise først. Hvis den derimod er mindre interesseret, kan det være en fordel, at den er sulten, når den præsenteres for legetøjet. Vælg det, der føles rigtigt for hunden.
  • Husk, at det er processen, der er vigtigst og ikke hvor hurtigt hunden løser opgaverne.
  • Ikke alle opgaver til ActivityMat passer nødvendigvis til alle racer. Hvis hunden har en meget stor snude, kan det være vanskeligt for den at løse de opgaver, der har små lommer.

Se hvordan opgaven kan anvendes her:

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER> 

Yderligere information

Vægt 250 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Musefælde”
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish