Tilbud

Adaptil

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

80,00 DKK302,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Find ud af mere om Adaptil til hunde og Adaptil spray.

Hvorfor anvende Adaptil ?

For at undgå:

  • Stress og angst hos din hund
  • Destruktiv adfærd hos hunden
  • Gøen
  • Besørgelse indedøre
  • Nervøsitet for fyrværkeri og torden

Det miljø, vi lever i dag er fuld af lyde og lugte, der kan virke forstyrrende på nogle hunde, som deler vores hjem med os. Vi er nu klar over, at angst er en reel og invaliderende lidelse for vore hunde såvel som for os. En af de mest fascinerende og banebrydende udviklinger mod stress og fobier der opleves af vores hunde er identifikation og brug af feromon terapi.

Stresset og angste hunde

Et team af franske forskere har formået at producere en syntetisk version af dette hunde feromon, og dette er nu blevet lanceret i Danmark som Dog Appeasing Pheromone(Adaptil) Diffuser. Tests og analyser har stået på i et par år for at vurdere produkternes værdi i behandlingen af stressede og nervøse hunde, og disse har vist, at ved at give dette velkendte signal til hunden, kan DAP feromonerne være meget effektive på mange områder af hunde adfærdsterapi, ved at de føler sig mindre angste, roligere og sikrere . Disse områder omfatter destruktivitet adfærd, uhensigtsmæssig gøen og besørgelse inden døre på grund af stress , nervøsitet eller angst .

Adaptil Fordamper

Adaptil fordamper fungerer som en plug in luftfriskere, ved kontinuerligt at afgive lugtfri naturlige feromoner i hundens miljø, og derved bidrage til at hunden føler sig tryg og rolig. Adaptil fordamperen er en naturlig løsning, har ingen sløvende effekt og hunden har mulighed for at interagere på behandlingen. En masse mennesker har hunde, der er bange for fyrværkeri, og det er meget sørgeligt for ejeren, at se deres elskede venner krybe sammen eller skælve i et hjørne i denne periode, som synes at blive længere hvert år. Den eneste løsning for mange er beroligende medicin. Dette er kun en kortsigtet løsning og er ikke godt for hunden på lang sigt.

Adaptil Spray

Adaptil Spray har nøjagtig samme virkning på din hund som Adaptil fordamper, men kræver ikke en stikkontakt. Ideel til brug i bilen, kan hjælpe med rejse stress og køresyge. Blot spray fra 8 til 10 pumpeslag Adaptil 15 minutter før ønsket virkning og før din hund er kommer ind i miljøet (bil , transportvirksomheden, Kennel osv. ..) . Virkninger bør vare ca. 1 1 / 2 til 2 timer, selv om hvert enkelt dyr vil reagere forskelligt. Forny sprayingen efter denne tid, hvis du bemærker en reduceret virkning.
Adaptil Spray kan sprayes direkte på hundens ligeunderlag, inden i transportkasser , indendørs i hundehuse, eller i bilen. Adaptil Spray skal ikke sprøjte direkte på dyr eller i nærheden af et dyrs ansigt.

Adaptil Halsbånd.

Har vist sig at give bedre komfort for både hvalpe og voksne hunde i udfordrende situationer udenfor, Adaptil halsbånd anbefales i følgende situationer;

Til at hjælpe en hvalp når den introduceres i et nyt miljø væk fra sin mor.

Til at hjælpe en redningshund tilpasse sig et nyt hjem og familie

Til at hjælpe hunde til at bevare roen under et ophold i hundepension

Til at sikre en hvalps første erfaringer med nye aktiviteter er positive, især i den socialiserende periode

Til at hjælpe hunde til at klare nye og uforudsigelige situationer væk fra hjemmet

For at hjælpe hunde der udviser angst uden for hjemmet, d.v.s trafik, andre hunde, tordenvejr, skud, fyrværkeri osv.

Adaptil halsbåndet virker ved at slippe en konstant strøm af syntetisk pacificerende feromon i en periode på omkring 4 uger.

Der er to størrelser til rådighed:

Små til mellemstore hunde passer på hals størrelse op til 45,0 cm
Mellemstore til store hunde passer på hals størrelse op til 70,0 cm

Adaptil lyd CD.

Anvendes ved angst for fyrværkeri og torden.

For at skabe gode rammer for hunden og øge dens tryghedsfornemmelse indledes lydtræningen med opsætning af en ADAPTIL diffusor i et rum, hvor hunden kan lide at opholde sig og føler sig tryg og godt tilpas. Som supplement til diffusoren kan ADAPTIL spray eller ADAPTIL halsbånd også anvendes.

Vejledning i lydtræning er vedlagt CD´en.

Læs mere om adaptil og feromoner her>

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 250 g
Produkter

60 ml Adaptil Spray, Adaptil fordamper, Adaptil fordamper refill, Adaptil Halsbånd lille Til små og mellemstore hunde halsstørrelse op til 45,0 cm, Adaptil Halsbånd stor Til mellemstore og store hunde, halsstørrelse op til 70,0 cm., Adaptil lyd CD

1 anmeldelse af Adaptil

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Rikke (verificeret ejer)

    Min bichon havanais 5 år har det meget svært med at være alene , men dette produkt virker rigtig godt. Han er meget mere rolig når vi alene træner.

Tilføj en anmeldelse af varen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del gerne dette med dine venner :)