Dengie Healthy Hooves

278,00 kr.

20 kg. Dengie Healthy Hooves Foder til styrkelse af hestens hove
Varenummer (SKU): EQ 140150 Kategori:

Beskrivelse

Foder til heste med udfordrede hove.

Ved at kombinere fiber kilder, der alle har et lavt indhold af stivelse og sukker er Dengie Healthy Hooves ideel til at fremme hestens tarmsundhed. Et omfattende indhold af vitaminer og mineraler er tilsat foderet for at supplere dem, der naturligt forekommer i lucerne. Dermed giver Healthy Hooves et afbalanceret foder til din hest eller pony.

Næringsstofferne i Healthy Hooves har dokumenteret effekt på hestens hove.

Flere undersøgelser er blevet udført over, hvor meget biotin en hest behøver. Niveauet for biotin der indgår i Dengie Healthy Hooves er blevet formuleret i overensstemmelse med undersøgelserne og hvis foderet anvendes med 500 gr. Pr 100 kg hest dagligt, vil det give en hest på 500 kg 15 mg biotin pr. dag.

Forskning viser at lucerne øger kvaliteten og kvantiteten af horn væksten. Dette tilskrives den meget tilgængelige calcium og de essentielle aminosyrer, der findes naturligt i lucerne.

B-vitaminer har en bred vifte af funktioner i hestens fordøjelsessystem herunder energi metabolisme, vækst og udvikling. Dengie Healty Hooves var den første skårne fibre foder på markedet med et komplet indhold af alle disse vigtige næringsstoffer.

Fordele ved at fodre med Dengie Healthy Hooves

  • Dengie Healthy Hooves har et fuldt sortiment af B-vitaminer, herunder biotin på et niveau, hvor forskningen har vist, at det er effektivt med henblik på at maksimere hovsundheden
  • Lavt indhold af sukker og stivelse. Dengie Healthy Hooves er fri for hel korn.
  • Chelaterede spormineraler – disse er vigtige for øge bio-tilgængeligheden for hesten, dvs at de lettere absorberes. Spormineraler er vigtige for den almene sundhed, herunder hove og pels og er også en integreret del af kroppens antioxidant system.
  • Højt fiber indhold giver langsom frigivelse af energi og er afgørende for at maksimere tarm sundheden.
  • Meget velsmagende – Dengie Healthy Hooves er tilsat hvidløg for at sikre en god smag og pellets for ekstra interesse hos hesten.

Sådan får din heste mest ud af Dengie Healthy Hooves

Healthy Hooves er designet til at blive fodret som eneste foder ved siden af din hests normale hø / høensilage ration. Det er vigtigt, at der fodres med de anbefalede mængder, for at hesten får de krævede næringsstoffer. Fodring med en mindre mængde kan påvirke hestens kondition og ydeevne. Hvis du bruger mindre end de anbefalede mængder, er det vigtigt at tilføre et bredspektrede vitamin og mineraltilskud. Dengie Healthy Hooves er beregnet til heste og ponyer i hvile eller i let arbejde, hvis det fodres som det eneste krybbe foder. Til heste og ponyer i moderat til hårdt arbejde eller som har behov for vægtøgning, kan Dengie Alfa-Beet fodres sammen Dengie Healthy Hooves, som også godkendt af The Laminitis Trust.

Fodringsvejledning

Brug 500g af Dengie Healthy Hooves pr 100 kg af din hests kropsvægt dagligt.

Se en fuldstændig fodringsvejledning her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 20000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dengie Healthy Hooves”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish