Dengie Alfa-Beet

248,00 kr.

20 kg. Dengie Alfa-Beet

Varenummer (SKU): EQ 140130 Kategori:

Beskrivelse

Perfekt foder til gamle heste, forfangne heste og heste med tandproblemer.

Dengie Alfa-Beet er en diæt med lavt sukkerindhold til heste og ponyer. Består af en blanding af lucerne og sukkerroer. Alfa-Beet er ideelt som energi til arbejde, til varme heste og ponyer, samt ældre heste der har svært ved at tygge.

Fibre Koncentrat

Kombinationen af lucerne og sukkerroeaffald uden melasse giver ‘langsomt frigivet “energi i form af letfordøjelige fibre. Alfa-Beet er derfor ideel til vægtøgning uden at overfodre hesten.

Gamle Heste

Alfa-Beet er ideel til ældre heste og ponyer, hvor protein af god kvalitet er vigtigt og hvor det kan være svært at undgå, at hesten bliver tynd. Tandproblemer? – Intet problem! Alfa-Beet skal gennemblødes for at producere en let fordøjelig mash.

Lav Sukkerindhold

Lucerne har naturligt et lavt sukkerindhold (vandopløselige kulhydrater) og Alfa-Beet indeholder kun en fjerdedel af de vandopløselige kulhydrater, der findes i et konventionelt melassefoder. Alfa-Beet er ideel til de heste og ponyer, som kræver et lavere sukkerindhold. Alfa-Beet er et velegnet foder til den sunde fodring af heste og ponyer med tendens til forfangenhed og er godkendt af The Laminitis Trust.

Kort opblødningstid – i varmt vand kun 15 minutter!

Alfa-Beet er nem at bruge, da det opsuger vand til en mash meget hurtigere end konventionelle sukkerroe pellets. Til iblødsætning, anbefaler vi tre dele vand til en del Alfa-Beet.

Typisk analyse (%) ‘i det færdige foder’
Protein 14
Olie 3
Rå Fibre 32
Aske (Mineraler) 10
Fordøjelig energi 10,5 MJ / kg

Ingredienser: Lucerne og sukkerroer

Se en fuldstændig fodringsvejledning her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 20000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dengie Alfa-Beet”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish