EKYGARD+

(10 kundeanmeldelser)

1.060,00 kr.4.990,00 kr.

Produkt med mulighed for ekspres forsendelse.

Varenummer (SKU): P2005801895 Kategori:

Beskrivelse

Ekygard+ er et unikt træningstilskudsfoder til konkurrence heste, der hjælper med at forbedre mavefunktionen. Det er specielt udviklet til at hjælpe heste med følsomme maver og dårligt fungerende maver, såsom irritation i maveslimhinde, mavesyre og andre maveproblemer. Ekygard+ er et naturligt, fodringsmæssigt supplement i granulatform, der hjælper med at balancere mavesyren og støtte den naturlige mavefunktion.

1. Hvad er Ekygard+?

Ekygard+ er et naturligt fodringstilskud i granulatform, der er specielt udviklet til at hjælpe konkurrence heste med dårligt fungerende maver, så som irritation i maveslimhinde, for meget mavesyre og andre maveproblemer. Det støtter den naturlige mavefunktion.

Ekygard+ er det ideelle valg til heste med mavesækproblemer. Det hjælper med at reducere irritation og genoprette balancen i hestens mavesystem og støtter den naturlige mavefunktion. Det har også vist sig at øge hestens energi og udholdenhed, så den kan opnå de bedste præstationer. Sammensætningen af ingredienserne i Ekygard+ hjælper hesten med at opretholde regelmæssige mavefunktioner og forbedrer dens mentale og fysiske præstationer.

2. Hvordan virker Ekygard+?

Ekygard+ er et unikt tilskudsfoder, der er designet til at støtte hestens naturlige mavefunktion. Det er et naturligt supplement i granulatform, som hjælper med at fastlægge og balancere mavesyren og støtte den naturlige mavefunktion. Det har også vist sig at øge hestens energi og udholdenhed, så den kan opnå de bedste præstationer. Sammensætningen af ingredienserne i Ekygard+ hjælper hesten med at opretholde normale mavefunktioner og forbedrer dens mentale og fysiske præstationer.

3. Fordele ved Ekygard+

Ekygard+ er det perfekte supplement til heste med mavesækproblemer. Det hjælper med at reducere irritation og genoprette balance i hestens mavesystem og støtter den naturlige mavefunktion. Det har også vist sig at øge hestens energi og udholdenhed, så den kan opnå de bedste præstationer. Sammensætningen af ingredienserne i Ekygard+ hjælper hesten med at opretholde regelmæssige mavefunktioner og forbedrer dens mentale og fysiske præstationer. Ekygard+ er det ideelle valg til heste, der har brug for hjælp til at håndtere deres mavefunktioner og forbedre deres præstationer.

4. Anvendelse af Ekygard+

Ekygard+ skal anvendes som supplement til den daglige føde og skal fodres efter behov. Det er særligt velegnet til følsomme heste, konkurrenceheste og heste, der har brug for ekstra støtte til deres mavefunktioner. Det kan også bruges som daglig supplement, så hesten kan få det bedst mulige foder og få det bedste ud af sin træning. Ekygard+ kan også anvendes som et supplement til medicin, så hesten kan få den bedste mavepleje.

5. Anbefalinger til Ekygard+

Ekygard+ er et naturligt supplement, der er designet til at hjælpe heste med dårligt fungerende mave. Det har vist sig at hjælpe med at reducere irritation og genoprette balance i hestens mave-tarm-system, så det kan fungere optimalt. Det er specielt velegnet til heste, der har brug for ekstra støtte til deres mavefunktioner, som følsomme heste, konkurrence heste og heste, der har brug for ekstra støtte til deres mavefunktioner. Vi anbefaler, at du fodrer Ekygard+ regelmæssigt og sammen med foder for at få det bedste resultat.

6. Etikette for brug af Ekygard+

Ekygard+ er et tilskudsfoder, der er designet til at give hesten den bedst mulige mavepleje. Det skal anvendes som supplement til den daglige føde og skal fodres efter behov. Det er ikke beregnet til mennesker og bør ikke anvendes som et erstatningsmiddel til medicinsk behandling. Ved brug af Ekygard+ skal du altid følge instruktionerne på etiketten og kontakte en dyrlæge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Dosering af Ekygard+

Dosering:

1 mål = 20 g.

DAGLIG DOSIS:

Pony 1 mål – morgen og aften i foderet

Voksen hest 2 mål – morgen og aften i foderet

Ekygard+ kan gives året rundt.

 

2,4 kg:

– svarer til 60 dages forbrug for pony

– svarer til 30 dages forbrug for en voksen hest

 

14 kg:

– svarer til 1 års forbrug for pony

– svarer til 6 måneders forbrug for en voksen hest

 

Yderligere information

Vægt 1000 g
Sammensætning pr 1 kg Ekygard

Rødalger (lithothamnion) 245.000 mg, Pectigard Complex 200.000 mg (kartoffelpulp, sojalecithin, tørret æblepulp, pektin), lucerne 80.000 mg, magnesiumhydroxid 50.000 mg, havtorn (hippophae rhamnoides) 40.000 mg, ølgær, grisetang (ascophyllum nodosum) 20.000 mg, bukkehorn (trigonella foenum-graecum), majs biprodukt, sukkerroemelasse, perillaolie, sukkerplante (stevia rebaudiana), aloe (aloe vera) 1.000 mg.

Tilsætningsstoffer

-4b- Tarmflorastabilisatorer: Actisaf (4b1702, Saccharomyces cerevisiae – NCYC Sc 47) 2.64 x 1011 CFU/kg,
– Bindemidler: 1m558i bentonit 280.000 mg.

Audevard.

I over 30 år har det franske firma Audevard fremstillet hesteprodukter, som anvendes på alle niveauer fra hobby heste til konkurrenceheste på allerhøjeste plan. Produkterne er udviklet af hestedyrlæger og kan kun erhverves gennem dyrlæger. Audevard arbejder kun med ingredienser af allerbedste kvalitet, og der er lavet dokumentation på alle indholdsstoffer. Der bliver til stadighed udviklet nye produkter og videreudviklet på de gamle i takt med den nyeste forskning på området.

Analytiske bestanddele

Vand <10%, råaske 48,6%, calcium 8,2%, natrium 0,75%, fosfor 0,27%.

10 anmeldelser af EKYGARD+

 1. Anonym (verificeret ejer)

 2. Nina Lund Olsen (verificeret ejer)

  På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om det har hjulpet. Er blevet anbefalet Ekygard af min behandler, da vi har mistanke om begyndende mavesår og håber at tage det i opløbet.

 3. rikke (verificeret ejer)

  Hurtig levering 🙂

 4. Daniella M. (verificeret ejer)

  Dette produkt er givet som ekstra tilskud til maven og forebyggende, da hesten er begyndt i let træning/ ryttertilvænning og den havde mavesår i starten af året.

 5. Nina Lund Olsen (verificeret ejer)

  Til min hest pga maveproblemer, har brugt det før med godt resultat. Kunne godt ønske mig at have fået det tilsendt lidt hurtigere.

 6. Sahra G. (verificeret ejer)

  Det virker

 7. Anne (verificeret ejer)

  Gir god “ro” i maven

 8. Pernille Christensen (verificeret ejer)

  Super god vejledning og hurtig ekspedition

 9. Jakob Jørgensen (verificeret ejer)

  Fin pris og hurtig levering

 10. Ninna Fyrsterling (verificeret ejer)

  Super service

Tilføj en anmeldelse af varen

Du kunne også være interesseret i...

 • Ekygard Flash

  70,00 kr.550,00 kr.
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish