Succeed Oral Pasta

Bedømt som 4.60 ud af 5 baseret på 5 kundebedømmelser
(5 kundeanmeldelser)

1.245,00 DKK

30 stk SUCCEED Oral Pasta, pasta ved sart mave og fordøjelsesforstyrrelser

Beskrivelse

Derfor har din hest brug for SUCCEED®by

Til hverdag giver vi vore heste den bedst mulige pleje. På trods af dette, er det et faktum, at dette sjældent er tilstrækkeligt. Ubalance i fordøjelsen er en erhvervslidelse for den moderne sportshest. Græs og hø er ikke tilstrækkeligt til, at give energi nok til en sportshest. Men kraftfoder og korn, som tilfører hesten denne energi, fordøjes ikke så let af hesten. Selv kraftfoder med højere fedt og fiberindhold kan medføre, at stivelse passerer bagud til stortarmen. Dette kan igen foranledige alvorlige problemer for hesten. SUCCEED® er dit hemmelige våben mod fordøjelsesforstyrrelser. Hvis din hest lever under nogle af følgende betingelser, er det sandsynligt, at hesten kan få glæde af de specialiserede ingredienser i SUCCEED Oral Pasta.

 • Staldophold mere end 6 timer dagligt
 • Regelmæssigt brug, specielt hårdt brug.
 • Transport til konkurrence og lignende en gang eller mere om måneden.
 • Hvis den fodres 2-3 gange dagligt.
 • Frihed på græsfold mindre end 18 timer dagligt.
 • Hvis den bruges som avlshingst eller følhoppe.
 • Får kraftfoder som f.eks korn, piller og lignende.

Der henvises iøvrigt til SUCCEEDS hjemmeside vedrørende dokumentation af virkning, indhold, med meget mere. klik her: Succeed DCP SUCCEED Oral Pasta indeholder ikke dopingmidler og findes i en æske med 30 styk. Doseringen er en pasta dagligt.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER> 

Yderligere information

Vægt 2050 g
Aktive ingredienser

SUCCEED® Indeholder en unik kombination af helt naturlige specielt behandlede ingredienser som styrker hele hestens mave-tarmkanal.

Havre olie – Højt indhold af polære lipider

Havre olien i SUCCEED® har en høj koncentration af polære lipider som er vegetabilske fedt molekyler som øger styrken af forbindelserne mellem tarmcellerne, som er ansvarlige for optagelsen af næringsstofferne. Der anvendes en skånsom fremstillingsmetode som gør, at indholdet af polære lipider i havre olien bevares på et højt niveau i Succeed.

Havre mel – Med højt indhold af Beta Glucan

Havremelet i Succeed indeholder store mængder Beta Glucan, en opløselig fiber som understøtter et velfungerende immunsystem. Det understøtter ligeledes en sundt turnover hvormed foder passerer hestens tarmkanal. Dette fremmer optagelsen af næringsstoffer og hjælper med til at undgå, at stivelse når ned i hestens stortarm. Herudover giver det en moderat frigivelse af sukkerstoffer til hesten blod og modvirker dermed svingninger i hestens blodsukker som ellers kan påvirke hestens temperament.

I Succeed anvendes havre som indeholder mere havreklid og mindre stivelse end normalt. Det bliver forarbejdet på en måde som gør at Succeed får et højt indhold af Beta Glukan som netop er højest i klid delen

Gær celle produkter – Rigt på MOS.

To forskellige slags ekstrakter fra gærceller i Succeed hjælper med at opretholde en sund stortarm hos hesten. Den første er en beta glucan som stammer fra den indre cellevæg fra Saccharomyces cerevisiae. Den anden er Mannan oligosaccharide (MOS), Et komplex sukkerstof.

Disse gærcelle produkter giver en sund stortarm og en naturlig immunitet som understøtter væksten af tarmvilli ( de strukturer i tarmen som er ansvarlig for optagelsen af næringsstofferne ).

L-Threonin

L-Threonin er en anden essentiel aminosyre som er nødvendig for produktionen af mucin som er en vigtig og uundværlig del af mucus som er det stof som smører hestens tarm.

Sammensætning

Havreolie, havremel, solsikkeolie, tørret gær, L-Threonin, L-Arginin, Guargummi.

Analytiske bestanddele

Råprotein 8,32%, Råfedt 44,72 %, Træstof 3,28%, Råaske 0%, L-Threonin 1,75%, L-Arginin
1,40%.

Producent

Freedom Health LLC, 65 Aurora Industrial Parkway,
Aurora, OH 44202. USA.

5 anmeldelser af Succeed Oral Pasta

 1. Vurderet 3 ud af 5

  Camilla Ø. (verificeret ejer)

  Syntes der mangler en bedre beskrivelse af hvordan det skal gives! Der står ( på engelsk side) at det gives lige umiddelbart før fodring? Betyder det så at det kan gives i foderet, hvis hesten ik vil ta sprøjte? Skal det være på Tom mave, eller??

 2. Vurderet 5 ud af 5

  Liza Andersen (verificeret ejer)

  Altid top kvalitet

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Annie (verificeret ejer)

  Har virkede super godt på min hest. Jeg er tilfreds med produktet.

 4. Vurderet 5 ud af 5

  Gitte Larsen (verificeret ejer)

  Hurtig levering 🙂

 5. Vurderet 5 ud af 5

  Connie Sode (verificeret ejer)

  Hurtig ekspedition.

Tilføj en anmeldelse af varen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del gerne dette med dine venner :)