SUCCEED® Equine Fecal Blood Test

Bedømt som 3.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

439,00 DKK

Beskrivelse

Har din hest mavesår, blødninger i maven eller tarmregionen?

Den ene undersøgelse efter den anden påviser, at et stort antal heste har symptomer på begyndende mavesår eller egentlig mavesår. Grundene kan være mange; fiberfattig foder, stress, fysisk hårdt arbejde osv. Ens for alle heste med disse problemer er at de virker utrivelige, og mistanken vil ofte falde på mavesår eller blødninger i tarmen. Hidtil har en gastroskopi- eller endoskopi-undersøgelse været eneste mulighed for at konstatere blødninger i mavesæk og tarm.

Den nye SUCCEED® Equine Fecal Blood Test™ vil totalt ændre hvordan man kan diagnosticere blødning i hestens mavesæk og tarm.

SUCCEED® Equine Fecal Blood Test™ er en test til påvisning okkult/ usynligt blod i hestens gødning.

Amerikanske forskere har udviklet en ELISAtest – der kan afsløre skjult blod fra fordøjelseskanalen. “Skjult blod” fra fordøjelseskanalen kan være et tegn på mavesår.

Testen kan afsløre om blødningen stammer fra den første del af fordøjelsessystemet. Det betyder blandt andet at et eventuelt begyndende mavesår, vil kunne diagnosticeres langt mere effektivt. Testen vil også fortælle, om der er blod i den bageste del af tarmregionen, og kan derfor ikke kun sige om der er blod i gødningen, men også præcisere hvorfra blodet stammer.

Testen udføres ved hjælp af en gødningsprøve fra hesten, som opslemmes med postevand. Herefter placeres 2 dråber af “grøden” på testkittet og resultat kan aflæses efter kun 5 minutter.

Se video på amerikansk, hvor let testen udføres:

SUCCEED® Equine Fecal Blood Test™ kan anvendes som bekræftelse af en begrundet mistanke eller som rutinemæssig kontrol.

For yderligere oplysninger henviser vi til produktets selvstændige hjemmeside Succeed FBT


HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

Yderligere information

Vægt 250 g

1 anmeldelse af SUCCEED® Equine Fecal Blood Test

  1. Vurderet 3 ud af 5

    Peter K. (verificeret ejer)

    Er ikke sikker på lægmand bliver klogere. Dansk test indikere også svagheder med produktets evne til at give et retvisende resultat baseret på obduktion.

Tilføj en anmeldelse af varen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del gerne dette med dine venner :)