Tilbud

Equitop Pronutrin

621,00 DKK 495,00 DKK

3,5 kg Equitop Pronutrin, diætetisk fodertilskud til heste.

Beskrivelse

Equitop Pronutrin/heste

Equitop Pronutrin er et fodertilskud, der sammen med en optimal fodring og management af hesten er med til at beskytte mavesækkens slimhinde. De mekanismer, der fra naturens side beskytter maveslimhinden, er som regel nøje afbalancerede for at modvirke mavesyrens ætsende egenskaber. Denne balance kan påvirkes negativt ved fysisk og psykisk stress, eller ved forkert fodring.

Sådan virker Equitop Pronutrin
Produktet består af pektinfiber, lecitin og glycerol. Lecitin forstærker den vandskyende belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimlag. Herudover bidrager pektin til at hæve pH-værdien i maveindholdet.

Equitop Pronutrin anbefales forebyggende til heste i stressperiode og ved intesiv træning og konkurrence. Equitop Pronutrin kan også med fordel anvendes ved foderskift, fravænning af føl samt længerevarende rejser.

Dosering.
Equitop Pronutrin gives én gang dagligt i 2-4 uger, eller i henhold til dyrlægens anvisninger. Produktet gives alene eller blandet med foderet. Hesten skal have fri tilgang til vand, da fibrene opsuger en meget væske.

Doseringsvejledning

50 g Equitop Pronutrin pr. 100 kg

Én bøtte rækker til 14 dages brug for en hest på 500 kg.

Læs mere om Equitop Pronutrin her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 3500 g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Åben menuen her
Gærum Dyreklinik

Del gerne dette med dine venner :)