Feliway refill

(2 kundeanmeldelser)

125,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 171922 Kategori:

Beskrivelse

Urenlig kat/feliway

Har du en kat, der tisser hvor den ikke skal gøre det, er der rigtig god mulighed for at feliway spray eller fordamper, kan hjælpe på problemet.

Når en kat gnider sit ansigt mod dig, bruger den ansigts feromoner til at formidle komfort og velvære til sine omgivelser. Hvis en kat udsættes for negative situationer, såsom flytning, hospitalsindlæggelse eller indførelse af et andet dyr i husstanden, kan den ty til mærkning objekter med urin eller kradse møbler for at vise sin utilfredshed. Denne type af negativ adfærd er en udfordring for ejerne og en af de mest almindelige årsager til aflivning af katte.

Omhyggelig observation af katte har vist, at de ikke laver urin mærker på objekter der tidligere var markeret med ansigtet feromoner. Der findes en syntetisk version af disse naturligt forekommende ansigts feromoner i en spray kaldet Feliway ®. Produktet efterligner kattens ansigtsferomoner og kan bruges til at berolige katte i stressede situationer. Når det bliver spøjtet på objekter i kattens omgivelser, modvirker Feliway kattens alarm feromoner og stopper urin mærkning og kradsen på møbler m.v.

Kliniske studier med Feliway viser 95 procent succesrate med, at reducere eller eliminere urinmarkering af katte.

Urinmarkering er et af de mest almindelige problemer med katte, både han og hunkatte. Der kan være flere årsager til adfærden, lige fra et nyt dyr i hjemmet til andre ændringer i hjemmet.

Feliway findes også som fordamper til, at sætte i stikkontakten. Den afgiver herefter en lille mængde feromon kontinuerligt.

Med duftspederen får du således en vedvarende behandling i et længere tidsrum. Der er ingen risiko for mennesker eller andre dyr ved at anvende fordamperen. Man kan ikke selv lugte det frigivne ferromon. Der findes også en refill til duftsprederen så den kan genanvendes, når den første flaske er tom.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 250 g

2 anmeldelser af Feliway refill

  1. Maria (verificeret ejer)

    Dette produkt har virket efter hensigten, min kat småtisser ikke så meget længere.

  2. Mette Hoffmann (verificeret ejer)

    Jeg afprøver men kattene virker mere rolige

Tilføj en anmeldelse af varen
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish