Bliver den gamle kat mager?

Min gamle kat bliver tynd, hvad kan jeg give den at spise ?

Besked:
Hej

Jeg har en kat på 14 som altid har vejet 2,5-3 kg…

Specific FGD 2,5 kg

Specifik FGD

Her på det sidste har hun tabt sig mere og synes ikke til at spise
så meget af hendes sædvanlige foder Science Hill…

Jeg er begyndt at give hende vitamin supplement, fordi jeg er bekymret
over hendes vægt nu er 2,2kg og ellers koger jeg kyllingefilet som
hun elsker at spise. Hun har så på en uge formået at tage 300g
på.

Da hun nu er gammel vil jeg ikke stresse hende med for meget
dyrlægebesøg og test, da de også har sagt hun nu jo også er gammel
så der er grænser for hvad de kan gøre for hende.

Derfor vil jeg evt. skifte over til Specific foder, hvis det er bedre
end hende nuværende og hun vil kunne lide at spise det.

Ville således spørge om hvor meget kalorier der er i foderet og om
der står indholdstoffer og deres gram på pakken.
Så ville jeg også vide om det er med kyllingesmag, for det er det
hun altid har fået.
Kan man også få det på dåseform, hvis man gerne vil forkæle
hende?

Mvh.

Sahar

Hej Sahra

Specific FGD er specielt sammensat, så det skåner ældre katte for de lidelser som alderdommen normalt medfører så som begyndende organsvigt i nyrene. Det er desuden sammensat så afmagring og overvægt undgås. Der er normalt god smag i dette foder. Specific CGD fås dog ikke som dåsefoder og det er ikke fremstillet på basis af kylling. Se Specific FGD på dette link her>

Der er dog et foder jeg kan anbefale til virkeligt kræsne katte. Det er et foder

Specific FCD-L 2,0 kg

Specifik FCD

som jeg har erfaring med gennem mange år, at selv de mest kræsne katte vil spise. Det er Specific FCD. Det er ikke specielt sammensat til gamle katte, men mere til normale voksne katte med tendens til nyresten. Fordelen er dog, at alle katte jeg kender til vil æde dette foder og tager på af dette foder. En yderligere fordel for dig er, at det indeholder kylling og at det findes i en vådfoder version i “leverpostej” bakker. I denne form hedder det Specific FCW. Du kan se mere på dette link her>

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen