Bio Premium konstant tilskud til hest

Steady State med Bio Premium ved diarré hos shetlands pony.

Hej Ole

Jeg har nu flere gange købt bio premium piller til min mini shetlænder, og det har en uovertruffen effekt. Hun havde før jeg begyndte på produktet haft langvarig diarre, og det forsvandt fuldstændig efter en måneds behandling. Efterfølgende mailede vi sammen om fortsat behandling, hvor vi blev enige om at holde pause.

Efter kort tid uden bio premium begyndte hun at få løs mave igen – dog ikke vandig diarre som tidligere. Jeg giver hende nu 1 mål hver anden dag, og det holder hende symptomfri med helt normal gødning.

Kan jeg uden problemer fortsætte med at give hende produktet? Det er jo en simpel og nogenlunde:-) billig form for symptom behandling. Kan du på baggrund af dette sige noget om, hvorfor hun til stadighed er nødt til at få tilført mælkesyrebakterier for at undgå tilbagefald?

Er der andet jeg kan gøre eller give hende i stedet for, som vil være bedre for hende ? Hun får kun gammeldags hø og en håndfuld leisure mix til at blande pillerne i, og hun har kun meget begrænset adgang til græs, da hun også har tendens til forfangenhed.

Hun bliver 8 år i år, er 85 cm. høj og vejer ca. 150 kg. Jeg har foruden hende en anden minishetlænder og en islænder, og de har aldrig haft problemet. Tusind tak for altid venlig og kompetent rådgivning.

Equilibra-500

Equilibra 500, tilskudsfoder til heste og ponyer

Med venlig hilsen

Tine Hansen

Hej Tine

Der er ingen problemer i at give din hest Bio Premium konstant. Det er jo bare mælkesyrebakterier og probiotika.

Vær dog opmærksom på, at der nu i den nye Bio-Premium er 5 gange så mange mælkesyrebakterier som i den gamle Bio-Premium, så det kan være, at du kan nedsætte doseringen yderligere.

Din hest må åbenbart have svært ved at opretholde en normal tarmflora.

Af andre produkter du kan anvende er der selvfølgelig andre med mælkesyrebakterier.

Det er udviklet specielt til heste med forstyrret fordøjelse. Jeg vil dog ikke sige, at det er bedre for din hest, det er blot en anden måde, at angribe problemet på.

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.