Behandling af hund der lugter

Hunde der lugter kan behandles med Odour Aid.

Produktets navn som du ønsker oplysninger om
Oudour aid

Besked:
Jeg ville blot høre om dette produkt ikke kan købes i 8700 Horsens

Odour-Aid-for-dogs

Odour-Aid

området??
Vi har en cairn terrier som lugter ? Tænkte om dette ville hjælpe
??
Mvh Conni

Hej Connie

Der er god mulighed for, at odour aid kan hjælpe på din hunds dårlige lugt, idet det virker både på dårlig ånde, lugt længere nede fra i svælget og maven samt på dårlig lugt fra hundens pels. Jeg har intet kendskab til, om odour aid kan købes i Horsens området. Du kan eventuelt spørge hos Equidan, som er den danske importør. Ellers har du jo altid mulighed for at købe det online på dette link her>

Med venlig hilsen

Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik

Tusind tak Ole
Jeg vil købe hos jer
Mvh Conni

Jeg har forhørt mig hos 2 dyrlæger her i området de kender slet ikke produktet.