Adfærdsbehandling med feromoner

DAP (Dog Appeasing Pheromone)

Direkte oversat: Hunde pacificerende feromon.

Feromonet er beregnet til dem, der har en hund, der lider af panikanfald eller fobi lidelser. Idet der er hjælp at hente i form af DAP feromon, der anvendes ved feromon behandling. Feromon behandling har været meget effektiv og succesfuld ved behandling af fobier og stress, der ses hos en del hunde. Hvordan kan feromoner hjælpe med at berolige hunde? Hvad er feromoner? Feromoner er naturlige kemiske stoffer hos dyr og siges at være de kemiske stoffer, der påvirker dyrs adfærd. Ved DAP behandling, bliver feromoner opfanget gennem hundens snude og producerer en beroligende virkning på den del af hjernen, der er forbundet til hundens adfærd og følelser.

Ved en undersøgelse opdagede forskerne, at tæver naturligt producerer et beroligende feromon, 3 til 5 dage efter, at de føder deres hvalpe. Disse feromoner er ansvarlige for at give de nyfødte hvalpe et budskab om konstant sikkerhed og tryghed. Forskerne der foretog undersøgelsen, benyttede dette naturlige feromon til at udvikle en syntetisk form, der kan bruges som hunde DAP feromon fordamper, der tilsluttet en stikkontakt kan anvendes i hundens hjem.

Siden indførelsen af DAP feromon fordamper på markedet, har hundeejere fået mulighed for at behandle deres hund med et naturligt forekommende middel i perioder med angst og stress. Gennem identifikationen af det beroligende feromon og dermed efterligne følelsen af omsorg og tryghed fra en mor til hendes hvalpe, er det blevet meget lettere for hundeejere at hjælpe deres hunde med at overvinde deres frygt og angstanfald. Mange dyrlæger har allerede prøvet denne feromon behandling og opdaget, at det virkelig gør en stor forskel i behandlingen af hundes stress, angst og selv fobier.

I en anden undersøgelse med 50 hunde, der udviste tegn på angst, som reaktion på støj omkring dem, blev disse hunde udsat for konstant brug af feromoner. Alle 50 hunde viste en forbedring af deres symptomer. Undersøgelsen blev indledt to uger før den væsentligste udsættelse for støj, som f.eks. nytårsaften og forskerne brugte DAP feromon i forskellige former, herunder DAP spray og DAP feromon halsbånd. Ved den kraftigste støjpåvirkning var hundens angst niveau reduceret betydeligt.

Feromoner er absolut en spændende udvikling, som kan bruges til at bekæmpe angst og stress problemer hos hunde. Det er en meget effektiv behandling ved forskellige følelsesmæssige belastninger hunde er udsat for gennem deres liv.

Undersøgelsen af feromoner blev startet af Dr. Patrick Pageat , en fransk dyrlæge. Dr. Pageat arbejder med geder og svin og identificerede et feromon, der angiveligt er fremprovokeret af nyfødte, der skal knyttes til deres mødre. Han tog prøver af den fede væske, der udskilles fra huden af geder og svin omkring deres mælkekirtler. Han analyserede det ved hjælp af metoden for massespektrometri og opdagede forskellige toppe, der angiver de kemiske stoffer, der er i prøven. En af disse var Apaisin, der siges at være et feromon, ansvarlig for de nyfødte dyrs tilknytning til moderen. Bagefter har Pageat lavet flere undersøgelser om effektiviteten af Apaisin.

Pageat kom til en konklusion, fordi tilknytningen mellem moderen og afkommet viste sig at skyldes frigivelse af stoffet oxytocin som reaktion på duftene fra afkommet 2 til 3 timer efter fødslen. Tævehunde udskiller tilsyneladende også apaisin.

Pageat konkluderede, at det nyfødte dyrs trivsel er foranlediget af lokkemidler og at den kemiske substans kaldt feromon har nogle beroligende virkninger. Han konkluderede også, at feromoner kan være en effektiv behandling af hunde, der lider af sygdomme, såsom separationsangst, støj fobier, tordenvejr fobier, og andre frygtrelaterede reaktioner.

Anvendelse af (DAP)

  • DAP anvendes i behandlingen af hunde separationsangst, fobier og frygt.
  • DAP kan også bidrage til lindring af køresyge eller frygt ved transport, overdreven slikning, eller overdreven gøen.
  • DAP kan også bruges til at berolige hunde ved deres dyrlæge besøg samt til hjælp, hvis hunden besørger inden døre.

Ingen ønsker at have en forstyrret, stresset og ængstelige hund. Brug oplysningerne her og du vil med stor sikkerhed hjælpe din hund at slippe af med disse uheldige adfærdsmønstre.

For at komme til siden, hvor du kan købe DAP klik her.