Nervøse heste

Introduktion

Det er ingen hemmelighed, at heste er har let ved at blive nervøse. Heste er jo byttedyr. De er også meget sociale væsner og kan blive farlige, hvis de føler sig truede eller usikre på nogen måde. Som hesteejere og ryttere har vi et ansvar for at sørge for sikkerheden for vores dyr til enhver tid – og det inkluderer at berolige dem, når de begynder at blive alt for ængstelige eller skræmte af noget uventet, der sker omkring dem.

SecureHorse Flash hjælper hesten med at slappe af gennem tilførelsen af ​​morens Equine Appeasing Pheromone, som er velkendt og betryggende for hesten.

Equine appeasing pheromone er et stof, som hesten frigiver gennem huden og svedkirtlerne. Det har en beroligende effekt på både heste og mennesker. Frigivelsen af ​​dette feromon kan hjælpe med at berolige nervøse heste, hvilket gør dem mere imødekommende, roligere og nemmere at arbejde med.

Dette produkt indeholder det samme stof, der frigives af hoppen og når den har folet og som beroliger det nyfødte føl og som inducerer binding mellem mor og afkom, hvilket gør det velkendt og betryggende for hesten. Det giver også en følelse af tryghed og komfort for nyfødte føl under stressende tider som fravænning eller transport. Umiddelbarheden af ​​dens effekt betyder, at det virker hurtigt, så du kan bruge det, når din hest har mest brug for det – fra træning eller konkurrencer til nye situationer. SucureHorse Flash fungerer til heste i alle aldre!

Konklusion

Hesten er en god ven for mange mennesker, og det er vigtigt, at den er tryg. SecureHorse Flash ferromonet hjælper hesten med at slappe af gennem frigivelsen af ​​mors Equine Appeasing Pheromone, som er velkendt og betryggende for hesten.

 

SecureHorse Flash 1 stk